Μαρία Αναστασοπούλου: Το τηλεοπτικό αντίο της Χριστίνας Ζούζη – «Η σχέση μας πέρασε από 40 κύματα»

Μαρία Αναστασοπούλου: Το τηλεοπτικό αντίο της Χριστίνας Ζούζη – «Η σχέση μας πέρασε από 40 κύματα»

Δείτε το βίντεο με τα λόγια που αντάλλαξαν στην τελευταία τους τηλεοπτική εκπομπή μαζί, η μετεωρολόγος και η δημοσιογράφος

soyzi_mariaskai_cleanup
Η Μαρία Αναστασοπούλου παρουσίασε για τελευταία φορά την εκπομπή της και αποχαιρέτησε κοινό και συνεργάτες. Η Χριστίνα Σούζη, η μετεωρολόγος της εκπομπής της, θέλησε να την αποχαιρετήσει με μία ειλικρινή και συγκινητική κουβέντα στον αέρα του «Σήμερα».

Η συνεργασία των δύο άλλωστε, τόσο στην τηλεόραση, όσο και στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, μετράει πολλά χρόνια.

Έτσι, αφού παρουσίασε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού, η Χριστίνα Σούζη της είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να σου πω πως σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Παρότι η σχέση μας πέρασε από 40 κύματα στη συνέχεια εκτιμήσαμε η μία την άλλη πολύ και θεωρώ ότι είσαι πολυεργαλείο. Καλή επιτυχία σε ό,τι κάνεις».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cllyntcf0i01)


Η δημοσιογράφος δεν θα συνεχίσει τη νέα τηλεοπτική σεζόν στον σταθμό του Φαλήρου ΣΚΑΙ, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται με τον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.

Η Μαρία Αναστασοπούλου ήταν πολύ συγκινημένη στο «αντίο» της: «Λένε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις κάτι ετοιμάζεις για να πεις αλλά εγώ δεν έχω ετοιμάσει τίποτα για να σας είμαι απολύτως ειλικρινής. Λοιπόν, πέρασαν 15 πάρα πολύ ωραία χρόνια και ευχαριστώ πάρα πολύ την διοίκηση του ΣΚΑΪ. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσαν να μάθω τη δουλειά, ευχαριστώ τους φίλους μου και τους βλέπω εδώ. Δεν είναι συνάδελφοι για μένα, πρώτα από όλα είναι φίλοι. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ».

Στη συνέχεια έκανε αναφορά στον συμπαρουσιαστή της αλλά και στο επόμενο τηλεοπτικό της βήμα: «Έρχεται ο Δημήτρης Οικονόμου από την Δευτέρα και θα είναι εδώ στη θέση του, στις 6 το πρωί. Εμείς, όπως αντιλαμβάνεστε, έχουμε ανοίξει λογαριασμούς πια τα πρωινά οπότε σε λίγες εβδομάδες θα είμαστε μαζί. Συγγνώμη για τα λάθη που έγιναν, για τις αχρείαστες εντάσεις σε κάποιες περιπτώσεις. Σας ευχαριστώ από καρδιάς, να είστε όλοι καλά και να έχετε ένα υπέροχο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι. Γεια σας».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cllzi3wa7td5)


Ειδήσεις σήμερα:

Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης μεταναστών από την Ελλάδα σε χώρες της Ευρώπης

Ανατροπή στην υπόθεση Λιγνάδη: Έφεση από την Εισαγγελία Εφετών για την μία αθώωσή του και τις ποινές

400 Ρώσους κατασκόπους έχουν απελάσει οι Ευρωπαίοι αλλά είναι μόνο οι μισοί πράκτορες του Πούτιν, λέει ο αρχηγός της MI6









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης