HΜαρία Αναστασοποούλου βρέθηκε σήμερα για τελευταία φορά στο πλατό του «Σήμερα». Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ καθώς, όπως έχει γίνει γνωστό τη τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται με τον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.
Η ίδια ήταν πολύ συγκινημένη στο «αντίο» της: «Λένε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις κάτι ετοιμάζεις για να πεις αλλά εγώ δεν έχω ετοιμάσει τίποτα για να σας είμαι απολύτως ειλικρινής. Λοιπόν, πέρασαν 15 πάρα πολύ ωραία χρόνια και ευχαριστώ πάρα πολύ την διοίκηση του ΣΚΑΪ. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσαν να μάθω τη δουλειά, ευχαριστώ τους φίλους μου και τους βλέπω εδώ. Δεν είναι συνάδελφοι για μένα, πρώτα από όλα είναι φίλοι. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ».
Στη συνέχεια έκανε αναφορά στον συμπαρουσιαστή της αλλά και στο επόμενο τηλεοπτικό της βήμα: «Έρχεται ο Δημήτρης Οικονόμου από την Δευτέρα και θα είναι εδώ στη θέση του, στις 6 το πρωί. Εμείς, όπως αντιλαμβάνεστε, έχουμε ανοίξει λογαριασμούς πια τα πρωινά οπότε σε λίγες εβδομάδες θα είμαστε μαζί. Συγγνώμη για τα λάθη που έγιναν, για τις αχρείαστες εντάσεις σε κάποιες περιπτώσεις. Σας ευχαριστώ από καρδιάς, να είστε όλοι καλά και να έχετε ένα υπέροχο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι. Γεια σας».
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.