Μαρία Αναστασοπούλου: Συγκινημένη στο «αντίο» της μετά από 15 χρόνια στον ΣΚΑΪ

Μαρία Αναστασοπούλου: Συγκινημένη στο «αντίο» της μετά από 15 χρόνια στον ΣΚΑΪ

«Εμείς έχουμε ανοίξει λογαριασμούς πια τα πρωινά οπότε σε λίγες εβδομάδες θα είμαστε μαζί», είπε η παρουσιάστρια αναφερόμενη στο μέλλον της

Maria_Anastasopoulou
H Μαρία Αναστασοποούλου βρέθηκε σήμερα για τελευταία φορά στο πλατό του «Σήμερα». Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ καθώς, όπως έχει γίνει γνωστό τη τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται με τον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.

Η ίδια ήταν πολύ συγκινημένη στο «αντίο» της: «Λένε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις κάτι ετοιμάζεις για να πεις αλλά εγώ δεν έχω ετοιμάσει τίποτα για να σας είμαι απολύτως ειλικρινής. Λοιπόν, πέρασαν 15 πάρα πολύ ωραία χρόνια και ευχαριστώ πάρα πολύ την διοίκηση του ΣΚΑΪ. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσαν να μάθω τη δουλειά, ευχαριστώ τους φίλους μου και τους βλέπω εδώ. Δεν είναι συνάδελφοι για μένα, πρώτα από όλα είναι φίλοι. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ».

Στη συνέχεια έκανε αναφορά στον συμπαρουσιαστή της αλλά και στο επόμενο τηλεοπτικό της βήμα: «Έρχεται ο Δημήτρης Οικονόμου από την Δευτέρα και θα είναι εδώ στη θέση του, στις 6 το πρωί. Εμείς, όπως αντιλαμβάνεστε, έχουμε ανοίξει λογαριασμούς πια τα πρωινά οπότε σε λίγες εβδομάδες θα είμαστε μαζί. Συγγνώμη για τα λάθη που έγιναν, για τις αχρείαστες εντάσεις σε κάποιες περιπτώσεις. Σας ευχαριστώ από καρδιάς, να είστε όλοι καλά και να έχετε ένα υπέροχο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι. Γεια σας».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cllzi3wa7td5)


Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στον Έβρο: Στις παρυφές του δάσους Δαδιάς το μέτωπο, σηκώθηκαν εναέρια μέσα


ΗΠΑ: Bίντεο ντοκουμέντο από πρόβα του Τραμπ μετά την εισβολή στο Καπιτώλιο - «Δεν θέλω να πω ότι οι εκλογές τελείωσαν»


Bloomberg: Αμερικανοί εγκαταλείπουν μετακομίζουν μόνιμα σε Ευρώπη και Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης