Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Προτιμώ να κάνω παρέα με άστεγους παρά με άτομα του Χόλιγουντ» - Αντέδρασαν οι φαν της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Προτιμώ να κάνω παρέα με άστεγους παρά με άτομα του Χόλιγουντ» - Αντέδρασαν οι φαν της

 «Και οι άστεγοι είναι άνθρωποι Μπριτ», ήταν ένα από τα σχόλια που δέχτηκε η τραγουδίστρια, μετά τα όσα έγραψε στα social media

spears
«Θύελλα» αντιδράσεων προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στα social media. Η 40χρονη ποπ σταρ έχει αρκετά συχνή δραστηριότητα στο Instagram, όπου την Πέμπτη δημοσίευσε μία σειρά από ποστ, εκφράζοντας το παράπονό της.

Η ίδια φαίνεται να μην αντέχει άλλο τη δημοσιότητα και όσους σχετίζονται με το Χόλιγουντ. Σε μία από τις δημοσιεύσεις της έγραψε ότι: «θα προτιμούσε να κάνει παρέα με άστεγους παρά με άτομα του Χόλιγουντ». 

Απευθυνόμενη στους 41.7 εκατ. ακολούθους της, η Σπίαρς έγραψε επίσης: «Ο Θεός δεν είναι καλός. Αυτό σημαίνει ότι ο διάολος είναι υπερβολικά καυτός και ωραίος;». Η ίδια πρόσθεσε στη συνέχεια: «Θα προτιμούσα να βγω με άστεγους παρά με άτομα του Χόλιγουντ... Απλά λέω».

Δείτε τις αναρτήσεις της




Έντονες οι αντιδράσεις των ακολούθων της

Τα όσα έγραψε η τραγουδίστρια δεν άρεσαν σε πολλούς από τους θαυμαστές της με αποτέλεσμα να της απαντήσουν κάτω από την ανάρτησή της.

 «Και οι άστεγοι είναι άνθρωποι, Μπριτ», έγραψε ένας και κάποιος άλλος επισήμανε: «Οι άστεγοι πιθανότατα είναι πολύ πιο σοφοί από τους ανθρώπους του Χόλιγουντ». Αρκετοί ήταν και εκείνοι που δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν, ότι στον γάμο της παρευρέθηκαν πολλές διάσημες προσωπικότητες του Χόλιγουντ, παρά τα όσα έγραψε.

βριτ3332
βριτ222
ριτ1


Υπενθυμίζεται, ότι ανάμεσα στους καλεσμένους που είχε στον γάμο της με τον Σαμ Ασγκάρι, ήταν μεταξύ άλλων, η Πάρις Χίλτον, η Ντρου Μπάριμορ, η Σελίνα Γκομέζ, η Lady Gaga και η Ντονατέλα Βερσάτζε.






Ειδήσεις σήμερα:

Χτύπησε τη γυναίκα του και την κόρη της που πήγε να τη σώσει

Πάτρα: Ο 49χρονος λίγες ώρες πριν πεθάνει έξω από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» είχε επισκεφθεί ιδιώτη γιατρό

Τσιτσιπάς: Ποτέ δεν είχα καταλάβει πόσο σύντομος είναι ο μήνας, μέχρι που πλήρωσα ενοίκιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης