Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Επιμένει στην αθωότητά του ο Τζέισον Αλεξάντερ, παρά το γεγονός ότι εισέβαλε απρόσκλητος στον γάμο της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Επιμένει στην αθωότητά του ο Τζέισον Αλεξάντερ, παρά το γεγονός ότι εισέβαλε απρόσκλητος στον γάμο της

Ο πρώην σύζυγός της, με τον οποίο ήταν παντρεμένη για δύο ημέρες, επιμένει πως είναι αθώος και αρνείται κάθε κατηγορία 

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__36_
O πρώην της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ο Τζέισον Αλεξάντερ εξακολουθεί να πιστεύει πως δεν έχει κάνει κανένα απολύτως λάθος, παρά το γεγονός ότι «εισέβαλε» απρόσκλητος στον γάμο της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, ο 41χρονος κατέθεσε για ακόμα μια φορά ενώπιον του Δικαστηρίου της Κομητείας Βεντούρα και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί.

Υπενθυμίζεται πως ο Τζέισον Αλεξάντερ κατηγορείται για καταδίωξη, παραβίαση, άρνηση εγκατάλειψης ιδιωτικής περιουσίας, βανδαλισμό και επίθεση. Επίσης, επιβαρύνεται με άλλες κατηγορίες, καθώς βρισκόταν σε αναστολή από προηγούμενη δίκη.

Όλα αυτά δεν φαίνεται να τον απασχολούν ωστόσο, καθώς το πρωί της Τρίτης, όταν και βρέθηκε μπροστά στους δικαστές, δεν φάνηκε μετανιωμένος για καμιά από τις πράξεις του. Αντιθέτως, υπερασπίστηκε σθεναρά τον εαυτό του και επέμεινε στην αθωότητά του.

Κλείσιμο
Η επόμενη ακρόαση ορίστηκε για τις 2 Αυγούστου. Μέχρι τότε, θα παραμείνει στη φυλακή, καθώς δεν δύναται να πληρώσει την εγγύηση ύψους 100.000 δολαρίων που όρισε το δικαστήριο. Σε περίπτωση που τελικά, καταδικαστεί σε φυλάκιση, ο Τζέισον θα έρθει αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως και πέντε έτη.

Τι συνέβη στον γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Παρά τα χρόνια που πέρασαν και τη σύντομη διάρκεια του γάμου τους, ο Τζέισον Αλεξάντερ δεν φαίνεται να κατάφερε να ξεπεράσει τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Θέλοντας να της χαλάσει την ομορφότερη μέρα της ζωής της, ο πρώην σύζυγός της εισέβαλε στον γάμο της με τον Σαμ Ασγκάρι. Μάλιστα, φρόντισε να μεταδώσει σε live streaming την εισβολή το απόγευμα της Πέμπτης, στην έπαυλή της στην Καλιφόρνια.

Ο 40χρονος συνελήφθη από την αστυνομία της Ventura και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για καταπάτηση, βανδαλισμό. Της σύλληψης προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμούς με τους φρουρούς ασφαλείας της ποπ σταρ.

Λίγα λεπτά πριν συλληφθεί, ο Αλεξάντερ κατάφερε να καταγράψει τον εαυτό του στο Instagram, καθώς έτρεχε μέσα από μονοπάτια σε πλαγιές λόφων πλησιάζοντας το πίσω μέρος του σπιτιού της πρώην συζύγου του.


Μερικές ώρες πριν ξεκινήσει η παραμυθένια τελετή μπόρεσε εύκολα να σκαρφαλώσει έναν φράχτη, να κατέβει μια βραχώδη πλαγιά και να εισβάλει μέσα στον χώρο του γάμου, ενώ παράλληλα έλεγε στην ασφάλεια ποιος ακριβώς ήταν και γιατί βρισκόταν εκεί.

Η σύλληψη του Αλεξάντερ είναι η τρίτη μέσα σε 13 μήνες. Αστυνομικές πηγές αποκάλυψαν ότι έχει επίσης ένταλμα σύλληψης για κλοπή σε άλλη κομητεία. Τελευταία φορά είχε τεθεί υπό αστυνομική επιτήρηση για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ τον Ιανουάριο του 2021 και για παραβίαση των πρωτοκόλλων ασφαλείας σε αεροδρόμιο τον Αύγουστο. Ο Αλεξάντερ είχε επίσης συλληφθεί στο παρελθόν για παραβίαση εντολής προστασίας και παρενόχληση άγνωστης γυναίκας τον Δεκέμβριο του 2021.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο δικηγόρος της Σπίαρς αποκάλυψε ότι η πελάτισσά του ήταν «απολύτως εξοργισμένη» μετά την εισβολή του Αλεξάντερ στον χώρο όπου έγινε η τελετή και απαίτησε να τον κλείσουν φυλακή. Ο Αλεξάντερ από την πλευρά του ισχυρίστηκε ότι η Μπρίτνεϊ τον είχε «προσκαλέσει» στην εκδήλωση και ότι ήταν η «πρώτη και μοναδική σύζυγός του». Στη συνέχεια με υπερηφάνεια παραδέχτηκε ό,τι πήγε εκεί απλά για να «διαλύσει τον γάμο».


Ειδήσεις σήμερα:

O Mπαχτσελί, ο προκλητικός χάρτης και η σιγή Ερντογάν

Σήμερα η απόφαση για Λιγνάδη για τις τέσσερις υποθέσεις βιασμών

Πυρκαγιά στα γραφεία της εφημερίδας Real
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης