Η Αναστασοπούλου «απασφάλισε» και η Ελένη ποστάρει Ουγκό

Η Αναστασοπούλου «απασφάλισε» και η Ελένη ποστάρει Ουγκό

Συνεχίζονται οι δημοσιογραφικές καραμπόλες, με την ενημέρωση να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια στις μετακινήσεις

anastasopuloo
Την Μαρία Αναστασοπούλου σήμερα την δικαίωσε αυτό, στο οποίο η ίδια αθόρυβα επένδυσε στη δημοσιογραφική πορεία της. Η επάρκεια. Όχι αυτή, η οποία οριακά σε κατατάσσει σε ικανοποιητική θέση. Αλλά αυτή, η οποία αναδεικνύει το άστρο σου. Η Μαρία είναι μία σημαντική δημοσιογράφος της γενιάς της.

Διαφοροποιήθηκε από κάποιες προκατόχους της και δεν επένδυσε σε ενδυματολογικά τερτίπια, σε άνευ λόγου προσωπικά σκανδαλάκια, σε κοσμικό εκτόπισμα. Δημοσιογράφος με ευχέρεια λόγου, με επιχειρήματα, με διακριτικό χιούμορ και ευγένεια, αλλά και επιθετική στάση σε ό,τι επιδιώκει τον εντυπωσιασμό σε βάρος της ουσίας. Όπως το περιστατικό που έλαβε χώρα σήμερα στον ΣΚΑΪ, με καλεσμένο τον Γιώργο Τσίπρα.

Ο διάλογος, εκτός από αποκαλυπτικός, εξελίσσεται απολαυστικά:


Γιώργος Τσίπρας: «Επειδή σαν κανάλι κρατήσατε αξιοπρεπή στάση για το ζήτημα, το ίδιο κανάλι που όταν ξεκίνησε η υπόθεση Λιγνάδη μιλούσε για γνωστό σκηνοθέτη συστηματικά μέχρι να αρχίσει να λέει το όνομά του, χθες έγραψε “καταδικάστηκε μόνο για δύο βιασμούς ανηλίκων”. Τίποτα άλλο δεν θέλω να πω».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-clf4zsk2doi9)


Μαρία Αναστασοπούλου: «Εγώ νομίζω ότι κάνετε λάθος ως προς αυτό. Νομίζω ότι έχετε πέσει στην παγίδα, γιατί νομίζω ότι είναι μοντάζ αυτό που έχετε δει στα social media, κύριε Τσίπρα. Καλό είναι να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί. Είναι ντροπή αυτό που λέτε τώρα γιατί δεν το έχετε ψάξει. Είναι μοντάζ, το διαβάσατε κάπου στο twitter και έρχεστε εδώ, μέσα στον ΣΚΑΙ, και μας λέτε για τα trol τώρα. Καλό θα είναι να ζητήσετε συγγνώμη γι’ αυτό που είπατε γιατί δεν γράφτηκε ποτέ».

Αυτό λέγεται και δημοσιογραφικό τρίποντο. Η Μαρία φεύγει από το Φάληρο και κατευθύνεται στο Μαρούσι, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη. Της αξίζουν τα καλύτερα.

Ένας ακόμη δημοσιογράφος αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ. Ο λόγος για τον Νίκο Στραβελάκη, ο οποίος πλέον ανήκει στο δυναμικό του OPEN και αναλαμβάνει τα δελτία ειδήσεων του Σαββατοκύριακου.

Στο στάδιο της τελικής επιλογής συνεργατών η Μαρία Μπακοδήμου για την εκπομπή που θα παρουσιάζει το Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΪ. Ευφυής και ώριμη η Μαρία, λογικό να μην παρασυρθεί από την παραφιλολογία.

bakodimnoy
Κλείσιμο


Στην ίδια φάση και το Star για επιλογή παρουσιαστών της πρωινής ζώνης, αλλά και όσων θα τους πλαισιώσουν.


Η Ελενάρα ποστάρει Ουγκό από τις διακοπές με τη μεγάλη της αγάπη. Αυτό, να θυμηθείτε, θα είναι το πιο καυτό καλοκαίρι.

Κουίζ και φύγαμε. Σε ποια πρωινή εκπομπή θα γίνουν σαρωτικές αλλαγές στο πάνελ;


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Τσίπρας αποδοκιμάζει Βερναρδάκη: Απαράδεκτη διατύπωση που δεν μας εκφράζει

Σάλος στη Βρετανία με τα «δόντια Τουρκίας» - Πολίτες επιστρέφουν στη χώρα με πόνους και επιπλοκές

Αποφυλακίστηκε ο Λιγνάδης: Ενάμιση χρόνο παίζανε μόνοι τους μπάλα, τώρα δικαιούμαι να μιλάω κι εγώ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης