Η κλειδαρότρυπα της Τούνη και ο απολογισμός της Μαλέσκου

Η κλειδαρότρυπα της Τούνη και ο απολογισμός της Μαλέσκου

Λίγες μόνο ημέρες έμειναν για να κλείσει οριστικά η φετινή τηλεοπτική παράσταση, αλλά πάντα τα τελευταία λεπτά είναι και τα πιο δραματικά

maleskou32342
Η κυρία Ιωάννα Τούνη ζήτησε να σεβαστούμε την προσωπική ζωή της και να σταματήσουμε να μπαίνουμε στην κλειδαρότρυπά της. Αφενός στην κλειδαρότρυπα δεν μπαίνεις, απλά την χρησιμοποιείς για να παρακολουθείς λίγο παράνομα τις ζωές των άλλων. Αφετέρου, κανείς δεν χρειάστηκε καμία κλειδαρότρυπα. Η πόρτα είναι πάντα ορθάνοιχτη, όπως και τα παράθυρα. Του σπιτιού και του αυτοκινήτου και του αεροπλάνου και του αντίσκηνου και του ξενοδοχείου και της παραλίας.

Το να ζητάς να μην ασχολείται ο κόσμος με κάτι ευαίσθητο προσωπικά είναι απόλυτα σεβαστό, ειδικά όταν σε πιέζει ψυχολογικά. Αλλά όχι και να ζητάς τα ρέστα, όταν μέσα από τα stories δεν έχεις αφήσει μέρα να μείνει απερίγραπτη! Σε κάθε περίπτωση, όλα να πάνε καλά και μακάρι ό,τι και αν προκύψει να είναι όχι μόνο το καλύτερο και για τους δύο, αλλά να μην είναι τόσο προβεβλημένο από τον φακό του κινητού. Για το μάτι το λέω…

Ιωάννα Τούνη 12/7


Το είπε και η Ιωάννα Μαλέσκου. Ούτε λίγο ούτε πολύ είπε «όπως έστρωσες, κοιμάσαι». Η οποία Ιωάννα, όσο πλησιάζουμε στο τέλος, όλο κάτι σπόντες πετάει, όλο κάτι ωραία βαθυστόχαστα και υπαινικτικά λέει… Θυμηθείτε πως το κορίτσι στο επόμενο θα είναι άλλος άνθρωπος. Εδώ θα είμαστε και θα το γράφουμε και θα το συζητάμε, καλώς εχόντων των πραγμάτων πάντα. Άλλο κρίνω, άλλο προδικάζω. Άλλο ασκώ κριτική και σχολιάζω και άλλο προβλέπω. Επειδή πολλά ακούω και ακόμη περισσότερα καταλαβαίνω.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-clef4pb9nc8h)
Κλείσιμο

Πολύ ωραία τα πρώτα στοιχεία για τον «Γλυκάνισο» του ΣΚΑΪ. Ωραίο καστ, φιλόδοξη παραγωγή. Μυτιληνάρα μου!

Μπράβο στον ΑΝΤ1 που στρέφει το βλέμμα του στη μυθοπλασία. Εκείνος άνοιξε την πόρτα με τις «Αγριες Μέλισσες». Και μετά από έναν δύσκολο χειμώνα, αποφάσισε τελικά ότι όλα γυρίζουν εκεί απ’ όπου άρχισαν. Με Τζώρτζη Ποφάντη, εξαιρετικό λαγωνικό της μυθοπλασίας, θα δούμε ωραία πράγματα.


Ανακοινώθηκε και επίσημα η Ινα Ταράντου στο OPEN. Με το καλό. Ας ελπίσουμε βέβαια ότι θα δούμε κι άλλα πρόσωπα να μετακινούνται προς τον σταθμό και δεν θα έρχονται από την Αγία Παρασκευή…

Οσο και να προσπαθούν οι παίκτες των ριάλιτι, η κοινωνία τους έχει προσπεράσει και κανένα ενδιαφέρον δεν έχουν. Ούτε καν ως καλεσμένοι εκπομπών. Και μαζί και χώρια. Πόσο πια ν’ αντέξουμε ν’ ακούμε για την σχέση Βρισηίδας – Μαρτίκα! Ελεος κάπου!

Κουίζ: Ποια πανελίστρια, προκειμένου να τρυπώσει κάπου, διαδίδει ότι την διεκδικούν κανάλια με υψηλή αμοιβή; Φυσικά μόνο στον ύπνο της.



Ειδήσεις σήμερα:

«Χυδαίο ψέμα», λέει η Ευγενία Μανωλίδου μετά τον Άδωνι για τις φήμες ότι την χτύπησε

Ένοχος για δύο βιασμούς ο Λιγνάδης - Η απόφαση του δικαστηρίου

Δύο οι δράστες της επίθεσης στον Real FM

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης