Σασμός - Μαρία Πρωτόπαππα: Το δημόσιο «ευχαριστώ» της «Μαρίνας» και το ραντεβού για τον Σεπτέμβρη

Σασμός - Μαρία Πρωτόπαππα: Το δημόσιο «ευχαριστώ» της «Μαρίνας» και το ραντεβού για τον Σεπτέμβρη

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Μαρία Πρωτόπαππα και τη φωτογραφία που ανέβασε από τα γυρίσματα της σειράς

maria
Το ραντεβού της με τους τηλεθεατές ανανέωσε η Μαρία Πρωτόπαππα ή αλλιώς η «Μαρίνα» από την επιτυχημένη σειρά «Σασμός», στα social media.

Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία της στο Instagram από τα γυρίσματα και απηύθυνε τις ευχαριστίες της στο τηλεοπτικό κοινό, που αγκάλιασε τον τραγικό χαρακτήρα της στο σίριαλ. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ήδη για τον δεύτερο κύκλο και το πρωί της Τετάρτης η ηθοποιός ανανέωσε, μεταξύ άλλων, το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για τον Σεπτέμβριο.

«Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη που μας δώσατε. Το "ταξίδι" συνεχίζεται… Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!» έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε τη δημοσίευσή της




Ο πρώτος κύκλος του «Σασμού» ολοκληρώθηκε αφήνοντας πολλά ερωτηματικά με βασικότερο όλων το ποιός είναι ο δολοφόνος του Άγγελου.  Υπενθυμίζεται, ότι στο τελευταίο επεισόδιο, ακόμα ένα κακό βρίσκει την οικογένεια των Βρουλάκηδων, μετά τη δολοφονία του «Άγγελου», με την αστυνομία να συλλαμβάνει ως ύποπτο τον Μαθιό, πριν παντρευτεί τη Βασιλική. Η Άσπα είναι συγκλονισμένη, όπως και η Αργυρώ, όταν της τηλεφωνεί η μητέρας της, η Μαρίνα, για να της ανακοινώσει το θλιβερό μαντάτο.




Ειδήσεις σήμερα:

«Θα αποχωρήσω σύντομα με το κεφάλι ψηλά», λέει ο Μπόρις Τζόνσον

Άλλες 11 κλοπές στο «πλούσιο» ποινικό μητρώο των απατεώνων που έκαναν τους τεχνικούς της ΔΕΗ και «ξάφριζαν» ηλικιωμένους

«Χυδαίο ψέμα», λέει η Ευγενία Μανωλίδου μετά τον Άδωνι για τις φήμες ότι την χτύπησε

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης