Ασημίνα Χατζηανδρέου: Περιγράφει τη γνωριμία της με τον Χρήστο Δάντη και απαντά για τη διαφορά ηλικίας

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Περιγράφει τη γνωριμία της με τον Χρήστο Δάντη και απαντά για τη διαφορά ηλικίας

«Επειδή δεν είχα επαφή μέσα στο παιχνίδι, αυτόν που έχουν στενοχωρήσει πιο πολύ ήταν ο Χρήστος», είπε η πρώην παίκτρια του Survivor - Δείτε τα σχετικά βίντεο

asimina-dantis-arthro
Για τη σχέση της με τον  Χρήστο Δάντη αλλά και για τα σχόλια που έχει δεχτεί για τη διαφορά ηλικίας ανάμεσά τους, μίλησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα.

Η παίκτρια που έφτασε στον ημιτελικό του Survivor, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Love it», όπου είπε για τη σχέση της με τον τραγουδιστή: «Με τον Χρήστο είμαστε μαζί 3 χρόνια. Γενικά στη ζωή μου από κάποιες καταστάσεις με κάποια θέματα υγείας της οικογένειάς μου, είπα πως θα ασχολούμαι με το τώρα. Κι αν το τώρα με κάνει να χαμογελάω και να είμαι χαρούμενη, θα είναι αυτό που θα είμαι σήμερα.

Αύριο μπορεί να μην είμαι. Μόνο το τώρα έχουμε. Επειδή δεν είχα επαφή μέσα στο παιχνίδι, αυτόν που έχουν στενοχωρήσει πιο πολύ ήταν ο Χρήστος. Εγώ που βγήκα, έπαθα ένα μικρό σοκ.

Θα βγάλει και κακία και αγάπη ο κόσμος. Εμένα δε με απασχολεί γιατί ζω το τώρα. Οκ, μπορούσα να είμαι με έναν μικρότερο σε ηλικία και να μην ήμουν ευχαριστημένη. Ή εκείνος να μην ήταν ευχαριστημένος και να ήταν αλλού».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cldlwvh863i9)

Στην πορεία της συνέντευξης, περιέγραψε τη γνωριμία τους, λέγοντας: «Ήμουν στην Κρήτη για προετοιμασία με τον στίβο. Είχε live και έχω είχα ανεβάσει τον “Θυμό” της Πάολα που είχε πει. Και τον είχα κάνει tag. Μου απάντησε στο story μου και πήγα για καφέ την επόμενη μέρα και ξαφνικά μου έστειλε μήνυμα να βγω έξω. Βγήκα και γνωριστήκαμε. Μετά βρεθήκαμε στην Αθήνα και βγήκαμε για ένα φαγητό και έτσι ξεκίνησε».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cldmatgf5kd5)

Το ζευγάρι κράτησε τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μέχρι να ξεκινήσουν τα έπαθλα επικοινωνίας στο Survivor, οπότε και η Ασημίνα Χατζηανδρέου έβλεπε τα μηνύματα που της έστελνε ο σύντροφός της. 

Είναι χαρακτηριστικό, ότι όταν η ομάδα της κέρδισε το έπαθλο στο οποίο οι παίκτες μπορούσαν να επικονωνήσουν μέσω βίντεο κλήσης με αγαπημένα τους πρόσωπα, η αντίδραση της ποδοσφαιρίστριας όταν αντίκρισε τον Χρήστο Δάντη ήταν να ξεσπάσει σε κλάματα.

Η πρώτη της κίνηση ήταν να τον ρωτήσει πως είναι η κατάσταση εκτός Survivor καθώς ο χρόνος ήταν αρκετά πιεστικός. Η ίδια δεν πίστευε ότι τον έβλεπε μετά από τόσο καιρό και φώναζε «Σαν ψέμα» με τον Δάντη να της λέει: «Έλα ρε Μίνα σε παρακαλώ».

Μάλιστα, τον ρώτησε που είναι και ο τραγουδιστής της αποκάλυψε ότι βρίσκεται στο Λονδίνο όπου είχε πάει για να παρακολουθήσει κάποιες συναυλίες.

Δείτε το βίντεο με την on line συνάντηση της Ασημίνας και του Χρήστου Δάντη
 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck93e4hixxfd)
Κλείσιμο

Νωρίτερα τον Μάρτιο, η παίκτρια είχε μιλήσει για το πόσο τη βοήθησε το μήνυμα από τον σύντροφό της σε άλλο έπαθλο επικοινωνίας, ενώ στο ίδιο επεισόδιο αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι είναι μαζί 3 χρόνια.

Ειδικότερα, η παίκτρια είχε πει:

«Δε θα το κρύψω, ότι περίμενα τόσους μήνες να δω ένα μήνυμα από το Χρήστο. Ήταν το μήνυμα που ό, τι και να συνέβαινε εγώ το είχα ανάγκη. Τον έβλεπα στον ύπνο μου, έβλεπα κακά όνειρα, άσχημα όνειρα, έβλεπα να παθαίνει κάτι κακό. Και τώρα είδα ότι είναι καλά. Θέλω να του πω, ότι χαίρομαι πάρα πολύ που επικοινώνησε μαζί μου, γιατί είχαμε πει ότι ίσως να μην το φανερώσουμε αλλά εδώ που είμαι δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Χαίρομαι πολύ μου στειλε και μια φωτογραφία που είχαμε πάει μαζί διακοπές. Καλώς ή κακώς αυτός ο άνθρωπος με έχει βοηθήσει σε πολλά πράγματα, Κακά τα ψέματα δεν είμαστε λίγο καιρό μαζί. Είμαστε κοντά 3 χρόνια. Ο Χρήστος με φωνάζει Μορισονάκο.

Μου είχε πει ότι αν βαίνουν όλα καλώς, αν η οικογένειά σου είναι καλά, την πρότασή μου θα την ξεκινήσω με αυτό το συγκεκριμένο πράγμα που σου λέω, το Μόρισον. Έτσι κι έκανε, τον ευχαριστώ πάρα πολύ, μου λείπει πάρα πολύ. Θέλω από δω και πέρα οι Μαχητές να κερδίζουν τις επικοινωνίες, γιατί αυτό που νιώθω αυτή τη στιγμή με κάνει να θέλω να παραμείνω στο Survivor για άλλο τόσο».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ci9kdwfq0gf5)



Ειδήσεις σήμερα:

Αγγίζουν την απόλυτη ισοτιμία ευρώ και δολάριο για πρώτη φορά εδώ και 20 χρόνια

Καταδικάστηκε παιδοχειρούργος στη Θεσσαλονίκη για τον ακρωτηριασμό δύο δαχτύλων σε βρέφος

Ο Μο Φάρα αποκαλύπτει και συγκλονίζει: Έπεσα θύμα trafficking, έτσι έφτασα στη Βρετανία


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης