Μέγκαν Φοξ: Έστειλε λουλούδια στον πρώην σύζυγό της, Μπράιαν Όστιν Γκριν για τον ερχομό του γιου του

Μέγκαν Φοξ: Έστειλε λουλούδια στον πρώην σύζυγό της, Μπράιαν Όστιν Γκριν για τον ερχομό του γιου του

Μια πολύ ευγενική χειρονομία έκανε η ηθοποιός - Όσο κι αν ξαφνιάστηκε όταν έμαθε πως ο πρώην σύζυγός της θα γίνει ξανά πατέρας, φαίνεται πως δεν έχει δυσάρεστα συναισθήματα για εκείνον

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__27_
Ο Μπράιαν Όστιν Γκριν υποδέχτηκε το πρώτο του παιδί με τη Σάρνα Μπέρτζες και η πρώην σύζυγός του τους έστειλε λουλούδια.

Ο λόγος για τη Μέγκαν Φοξ, η οποία μπορεί στην αρχή να είχε ξαφνιαστεί με την είδηση της εγκυμοσύνης, όμως φαίνεται πως το ξεπέρασε γρήγορα και θέλει το καλύτερο για τον πατέρα των παιδιών της.

Πιο συγκεκριμένα, προχώρησε σε μια πολύ ευγενική χειρονομία και έστειλε μια σύνθεση λευκών λουλουδιών στο ζευγάρι μαζί με μία ευχητήρια κάρτα, που έγραφε πάνω «Συγχαρητήρια Μπράιαν και Σάρνα», σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΜΖ.

Η κίνηση αυτή της Μέγκαν Φοξ επιβεβαιώνει τις φήμες που θέλουν το πρώην ζευγάρι να τηρεί καλές σχέσεις, για χάρη των παιδιών τους. Υπενθυμίζεται πως η ηθοποιός και ο Μπράιαν Όστιν Γκριν έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά.

Πριν λίγες ημέρες, ο πρώην σύζυγός της υποδέχτηκε τον γιο του με τη δημοφιλή χορεύτρια. Μάλιστα, τον σύστησαν στους διαδικτυακούς τους φίλους, με ένα τρυφερό στιγμιότυπο στο Instagram.  Πιο συγκεκριμένα, η 37χρονη χορεύτρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία που τη δείχνει να κρατά στην αγκαλιά της το μωρό της.

Κλείσιμο

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Κώμα μετά το φαγητό. Ο Ζέιν φυσικά, γιατί εγώ είμαι το φαγητό». Στη συνέχεια, προχώρησε σε ένα μακροσκελές κείμενο, στο οποίο περιγράφει τα συναισθήματά της για τη γέννηση του γιου της. «Ακόμα δεν βρίσκω τις λέξεις για να περιγράψω όσα νιώθω. Τώρα τον κοιτάζω και γεμίζω δάκρυα από το πόσο μεγάλη νιώθω την καρδιά μου και πόσο βαθιά και άνευ όρων τον αγαπώ. Ξέρω ότι δεν θα είμαι η ίδια ποτέ ξανά. Συνειδητοποιώ ότι ποτέ δεν γνώρισα τέτοια αγάπη και δεν ήξερα ότι υπήρχε. Είναι τόσο αβάσταχτα όμορφο για να το επεξεργαστώ», γράφει.




Ειδήσεις σήμερα:

Η επόμενη μέρα στην πολιτική κρίση της Βρετανίας που θυμίζει... αρχαιοελληνικό δράμα

Άκαρπες προς το παρόν οι έρευνες για τους δύο αγνοουμένους στη Χαλκιδική – Η τελευταία ενημέρωση του Λιμενικού

«Ο Μητσοτάκης θα είναι πιο ισχυρός την άνοιξη του 2023 και θα είναι αυτοδύναμος», λέει ο Πέτσας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης