Survivor - Απόστολος Ρουβάς: «Δεν θα ήθελα να ξαναδώ τον Τάκη Καραγκούνια και τον Βαλάντη»

Survivor - Απόστολος Ρουβάς: «Δεν θα ήθελα να ξαναδώ τον Τάκη Καραγκούνια και τον Βαλάντη»

O σεφ και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο και αναφέρθηκε επίσης, στους συμπαίκτες του

ρουβαςαποστολος
Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Απόστολος Ρουβάς και μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor, αλλά και τη σχέση του με τη σύντροφό του.

Ο γνωστός σεφ μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αρχικά, αναφέρθηκε στην έκθεση, τη δημοσιότητα και τη σύγκριση με τον αδερφό του, Σάκη.

«Θα με προβλημάτιζε η έκθεση στα media, είτε ήμουν, είτε δεν ήμουν ο αδερφός του Σάκη Ρουβά. Το συζήτησα μαζί του κι οι συμβουλές του ήταν πολύ χρήσιμες», είπε αρχικά. Όπως ανέφερε, δεν τον ενοχλεί ούτε τον επηρεάζει η σύγκριση με τον αδερφό του, σε αντίθεση με παλιά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cla2s9k2yq9d)

Όσο για τη συμμετοχή του στο Survivor, ο Απόστολος Ρουβάς δήλωσε: «Έμαθα τα όριά μου, που είναι πολύ πιο ψηλά από όσα πίστευα εγώ. Το πρώτο σοκ είναι μεγάλο. Δεν ξέρεις πότε θα φας, πότε θα κοιμηθείς, αν θα βρέχει, πότε θα μιλήσεις με τους δικούς σου. Είναι πολλά».

«Είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι από το ριάλιτι, που δεν θα ήθελα να τους ξαναδώ. Ίσως να μην επεδίωκα να συναντηθώ μαζί τους καν. Όπως ο Τάκης κι ο Βαλάντης», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Τέλος, ο Απόστολος Ρουβάς αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, αλλά και τη σύντροφό του, Φανή. «Μετακόμισα στη Θεσσαλονίκη, γιατί υπάρχει κάτι νέο στη ζωή μου και θεώρησα ότι είναι σημαντικό, οπότε θέλησα να δώσω λίγο παραπάνω χρόνο και χώρο και να μπορώ να το ζήσω από κοντά», δήλωσε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Τέσσερις νέοι άνθρωποι νεκροί σε τροχαία μέσα σε λίγες ώρες

Ο Μπόρις μένει μέχρι να φύγει γιατί... ετοιμάζει γαμήλια δεξίωση για την Κάρι στην πρωθυπουργική κατοικία

Σωτήριο το φιλί της ζωής που έδωσε στην 6χρονη που παραλίγο να πνιγεί στη Ζαχάρω η μητέρα της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης