Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τι λέει για το ενδεχόμενο ενός γάμου με τον Στάθη Σχίζα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τι λέει για το ενδεχόμενο ενός γάμου με τον Στάθη Σχίζα

Η δημοφιλής Instagrammer αποκάλυψε τι θα απαντούσε σε περίπτωση που ο σύντροφός της της έκανε πρόταση γάμου - Δείτε βίντεο

panagipo_cleanup__1_
Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών παραχώρησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, με αφορμή την εμφάνισή της στον ημιτελικό του Survivor.

Η διάσημη Instagrammer βρέθηκε στο Άλσος Βεΐκου για να υποστηρίξει τον αγαπημένο της, Στάθη Σχίζα, ο οποίος πέρασε στον τελικό μαζί με τον Άρη Σοϊλέδη και αναφέρθηκε στη σχέση τους, αλλά και το ενδεχόμενο να κάνουν το επόμενο βήμα.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε για την πιθανότητα να της κάνει πρόταση γάμου ο αγαπημένος της.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl8fx8uar9sp)

«Δεν ξέρω τι θα απαντούσα. Χώρισα πολύ πρόσφατα και είναι πολύ σύντομο να γίνει τώρα αυτό. Αν μου έκανε πρόταση ο Στάθης, θα του έλεγα ότι θέλω τον χρόνο μου. Δεν γίνεται να πάω από γάμο σε άλλο γάμο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο Survivor και δήλωσε: «Από τη στιγμή που ο σύντροφος μου είναι στο παιχνίδι, θα τον στήριζα από την αρχή μέχρι το τέλος. Πιστεύω ότι ο Στάθης είναι από μόνος του ένα αξιόλογο παιδί, έχει αξιοπρέπεια, είναι τίμιος και πιστεύω ότι σίγουρα, η βοήθειά μου τον μπούσταρε και τον έμαθε περισσότερος κόσμος. Το αποτέλεσμα όμως, πιστεύω θα ήταν το ίδιο. Είναι σπάνιος άνθρωπος, τον ξέρω δέκα χρόνια τώρα. Υπήρχε χημεία πάντα, αλλά μετά γνώρισα τον Αριστομένη και παντρεύτηκα».


Ειδήσεις σήμερα:

Πηγή Δαούλα: Από τη Σαντορίνη στην Μπιενάλε της Βενετίας

Όζι και Σάρον Όσμπορν: Ο θυελλώδης γάμος, η εξάρτηση στο σεξ, η απιστία και η απόπειρα ανθρωποκτονίας


ΗΠΑ: Απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον ύποπτο για την επίθεση στην παρέλαση της 4ης Ιουλίου στο Σικάγο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης