Μπραντ Πιτ: Η υπερπολυτελής κινούμενη βίλα του κοστίζει ένα εκατ. λίρες

Μπραντ Πιτ: Η υπερπολυτελής κινούμενη βίλα του κοστίζει ένα εκατ. λίρες

Ο δημοφιλής ηθοποιός και πρώην της Αντζελίνα Τζολί έχει ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο μήκους σχεδόν 15 μέτρων - Έχει χρυσή ντουζιέρα, ενώ στο εσωτερικό επικρατούν το ξύλο και ο γρανίτης

pitt
Μοιάζει με τεράστιο τροχόσπιτο, θα μπορούσε όμως να θεωρηθεί κάλλιστα ένα όχημα πολυτελείας με διάσημο ιδιοκτήτη: τον σταρ του Χόλυγουντ, Μπραντ Πιτ.

Ο δημοφιλής ηθοποιός , πρώην της Αντζελίνα Τζολί, έχει ήδη 100 ταινίες στο ενεργητικό του.  Εφόσον ταξιδεύει συχνά, για επαγγελματικούς λόγους έχει φροντίσει να έχει τα απαραίτητα. Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «The Sun», το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο που έχει αποκτήσει, κοστίζει ένα εκατ. λίρες.
trailerJPG-JS744892319


Η υπερπολυτελής κινούμενη έπαυλη του Πιτ διαθέτει χρυσή ντουζιέρα όπως αναφέρει η «King Kong Production Vehicles», ένας από τους κορυφαίους παρόχους αυτοκινούμενων τροχόσπιτων πολυτελείας στις ΗΠΑ.
pittsJPG-JS744892225
 

Το τροχόσπιτο του Πιτ έχει μήκος 14,6 μέτρα και είναι τόσο μεγάλο και βαρύ που για να μεταφερθεί από μία τοποθεσία σε άλλη, θα πρέπει να το ρυμουλκήσει φορτηγό.
roomJPG-JS744892320
Κλείσιμο


Το σαλόνι διαθέτει έναν τεράστιο καναπέ, μήκους 3 μέτρων και μία τεράστια τηλεόραση με επίπεδη οθόνη. Τα πάντα είναι επιπλωμένα με τα καλύτερα δέρματα, ενώ κυριαρχεί το ξύλο και ο γρανίτης. Η κουζίνα, φτιαγμένη από γρανίτη, διαθέτει φούρνο, ψυγείο αμερικανικού τύπου με δύο πόρτες, νεροχύτη , ακόμη και πλυντήριο πιάτων. Μόνο η κουζίνα κοστίζει 50 χιλιάδες λίρες.
goooJPG-JS744892226
 

Εφόσον ο Μπραντ Πιτ, δεν ασχολείται με την μαγειρική, έχει προσλάβει έναν σεφ για να ετοιμάζει λιχουδιές γι' αυτόν και την παρέα του.

Στη βασική σουίτα υπάρχει ένα κρεβάτι διαστάσεων queen - size κι ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος για μακιγιάζ προκειμένου να βγαίνει πάντα κούκλος στην κάμερα. Στο ιδιωτικό μπάνιο, υπάρχει ακόμη και καμπίνα για ντους δύο ατόμων με χρυσό περίβλημα στην ντουζιέρα...


Ειδήσεις σήμερα:

Power Pass - Χρήστος Σταϊκούρας: Στους λογαριασμούς των δικαιούχων τα χρήματα έως τις 15 Ιουλίου

Επιδοτήσεις στην ενέργεια: Χωρίς εισοδηματικά κριτήρια οι επιδοτήσεις Ιουλίου

Γιώργος Πρίντεζης: Πήρε σκαφάκι και (επιτέλους) πήγε διακοπές με την οικογένειά του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης