Στη Μύκονο βρίσκεται η Γαλλίδα καλλονή Ζεσικά Αϊντί και έφερε «αναστάτωση» στους επισκέπτες του νησιού.
Η σύζυγος του Ιταλού ποδοσφαιριστή, Μάρκο Βεράτιβρέθηκε μαζί με τον αγαπημένο της σε γνωστή παραλία της Ψαρρού και το αποκαλυπτικό μαγιό που επέλεξε να φορέσει, σε συνδυασμό με τις εκρηκτικές καμπύλες της, συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα.
Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε το ζευγάρι να απολαμβάνει το μπάνιο του στη θάλασσα. Το μοντέλο μάλιστα, φαινόταν αν είναι σε πολύ καλή διάθεση, ενώ δεν δίστασε να φωτογραφηθεί στον φακό της φίλης της.
Φυσικά, οι θαμώνες δεν πήραν τα μάτια τους από πάνω της, αφού το καλλίγραμμο κορμί της δεν τους άφησε και πολλά περιθώρια.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.