Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Ιλάειρα Ζήση και ο αρραβωνιαστικός της, της είχε ετοιμάσει μία έκπληξη. Εκτός από τα κόκκινα τριαντάφυλλα που της πήρε, οΜαυρίκιος Μαυρικίου κρατούσε ένα κουτί.
Λίγο μετά, άνοιξε το κουτί και δύο μικρόσωμα σκυλιά ξεπρόβαλαν, με την Ιλάειρα Ζήση να δείχνει πολύ ενθουσιασμένη. Τη στιγμή απαθανάτισε κάποιος τρίτος και το συγκεκριμένο βίντεο έχει αναρτηθεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
«Η οικογένεια μας μεγαλώνει με την Tik και τον Tok . Νιώθω ευλογημένη και ευτυχισμένη που είσαι άντρας μου .. δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα καλύτερο από τον θεό . Εύχομαι στα δικά σου γενέθλια να μπορώ και εγώ να σου χαρίσω ένα μέλος της οικογένειας .. λίγο διαφορετικό από αυτό . Θέλω πολύ ένα μωράκι μαζί σου γιατί πιστεύω ότι θα είσαι ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσαν να έχουν τα παιδιά μας . Δεν βλέπω την ώρα να σε παντρευτώ και να περάσω όλη μου τη ζωή μαζί σου . Σ΄αγαπώ πολύ . Δίκη σου για πάντα, Ιλάειρα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης που μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της, η Ιλάειρα Ζήση.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.