Τζέσικα Τσάστεϊν: Ύψωσε το μεσαίο της δάχτυλο στην απόφαση κατά των αμβλώσεων

Τζέσικα Τσάστεϊν: Ύψωσε το μεσαίο της δάχτυλο στην απόφαση κατά των αμβλώσεων

«Χαρούμενη ημέρα Ανεξαρτησίας από εμένα και τα αναπαραγωγικά μου δικαιώματα», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της - Δείτε τη δημοσίευση της ηθοποιού

jessica125
Η Τζέσικα Τσάστεϊν με νέα ανάρτηση της, έβαλε φωτιά στα σχόλια του Instagram. Με μία εικόνα που διχάζει, η ίδια ποζάρει στον φακό υψώνοντας το μεσαίο της δάχτυλο, ως απάντηση στην απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ για τις αμβλώσεις.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές πετυχημένες ταινίες και είναι μάλιστα και παραγωγός. Η ίδια στα χρόνια της καριέρας της, έχει κατακτήσει υποψηφιότητες στα Όσκαρ, έχει βραβευτεί με Όσκαρ Α' Γυναικείου ρόλου (2022) και μεταξύ άλλων έχει βραβευτεί και με Χρυσή Σφαίρα.

Στη φωτογραφία που ανάρτησε στα social media, εκφράζοντας την αντίθεση και την αντίστασή της στην απόφαση, που συντάραξε τις ΗΠΑ έγραψε:
«Χαρούμενη ημέρα Ανεξαρτησίας από εμένα και τα αναπαραγωγικά μου δικαιώματα».

Να υπενθυμίσουμε, πως πλήθος επωνύμων του Χόλιγουντ, ξέσπασαν κατά της απόφασης του Ανωτάτου δικαστηρίου των ΗΠΑ, με δημόσιες αναρτήσεις και ύψωσαν τη φωνή τους απέναντι στην απαγόρευση των αμβλώσεων.

Δείτε τη δημοσίευση της ηθοποιού: 
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά σε αγροτική έκταση στη Φωκίδα - Σηκώθηκαν τέσσερα αεροσκάφη

Στα δικαστήρια με τον Κούγια και χαμογελαστός ο Θέμης Αδαμαντίδης

Κλείδωσαν τα παιδιά τους για 20 λεπτά στο αυτοκίνητο, στις Σέρρες, για να φάνε σουβλάκια - Τα έβγαλαν ημιλιπόθυμα λόγω ζέστης οι αστυνομικοί






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης