Η Δήμητρα Αλεξάνδρακη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και μίλησε για το μπούλινγκ που είχε δεχτεί όταν άλλαξε τόπο διαμονής και πήγε σε άλλο σχολείο.
«Όταν χώρισαν οι γονείς μου και έφυγα από το Μεγάλο Πεύκο, από την επαρχία, από το χωριό και κατέβηκα στην Αθήνα, με δείχνανε με το δάχτυλο επειδή φόραγα φόρμες -δε φόραγα τζιν όπως φόραγαν τα κοριτσάκια. Έλεγαν “δείτε τη από κάτω της κρέμονται τα…”. Μου είχαν βάλει φωτιά και με είχαν κάψει. Μου βάλανε φωτιά και με κάψανε ενώ φόραγα το μπουφάν, επειδή ήταν τεράστιο το μπουφάν και τους φαινόμουν αλλόκοτη. Για να κάνουν πλάκα», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.
«Με είχαν πετάξει από τις σκάλες. Μετέπειτα άρχισα να έχω και εγώ βίαιη συμπεριφορά γιατί λέω δεν μπορώ να επιβιώσω αλλιώς, θα με σκοτώσουν αυτοί», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.