Η Δήμητρα Αλεξάνδρακη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και μίλησε για το μπούλινγκ που είχε δεχτεί όταν άλλαξε τόπο διαμονής και πήγε σε άλλο σχολείο.
«Όταν χώρισαν οι γονείς μου και έφυγα από το Μεγάλο Πεύκο, από την επαρχία, από το χωριό και κατέβηκα στην Αθήνα, με δείχνανε με το δάχτυλο επειδή φόραγα φόρμες -δε φόραγα τζιν όπως φόραγαν τα κοριτσάκια. Έλεγαν “δείτε τη από κάτω της κρέμονται τα…”. Μου είχαν βάλει φωτιά και με είχαν κάψει. Μου βάλανε φωτιά και με κάψανε ενώ φόραγα το μπουφάν, επειδή ήταν τεράστιο το μπουφάν και τους φαινόμουν αλλόκοτη. Για να κάνουν πλάκα», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.
«Με είχαν πετάξει από τις σκάλες. Μετέπειτα άρχισα να έχω και εγώ βίαιη συμπεριφορά γιατί λέω δεν μπορώ να επιβιώσω αλλιώς, θα με σκοτώσουν αυτοί», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000