Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξεσπά για την επίθεση που δέχεται: «Κουράσατε, δεν κρύβομαι από κανέναν και δεν συγκαλύπτω ενόχους»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξεσπά για την επίθεση που δέχεται: «Κουράσατε, δεν κρύβομαι από κανέναν και δεν συγκαλύπτω ενόχους»

Δείτε τα «οργισμένα» stories που ανάρτησε στο Instagram

alexandraki_slider
Μετά το ξέσπασμά της για τις απειλές που δέχεται η φίλη της, Ιωάννα Τούνη, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανάρτησε μία νέα σειρά από insta stories, όπου εκφράζει αυτή τη φορά την αγανάκτησή της για τον τρόπο που αντιμετωπίζει το κοινό τους influencers.

Ο βιασμός της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα έχει προκαλέσει αντιδράσεις σε ολόκληρο το Πανελλήνιο, με το κοινό να «επιτίθεται» σε γνωστούς influencers και παρουσιαστές, κατηγορώντας τους για «συγκάλυψη».

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η ίδια έχει δεχτεί πολλά μηνύματα ότι δήθεν εξαφανίστηκε από τα social media, επειδή «φοβάται». Όμως, αυτό που πραγματικά ισχύει όπως αποκάλυψε, είναι ότι η γιαγιά της αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας κι εκείνη βρίσκεται στο πλευρό της.

Στα stories που ανάρτησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη αναφέρει: «Έχω λάβει πολλά μηνύματα ενδιαφέροντος για το αν είμαι καλά εγώ ή η γιαγιά μου, έχω λάβει όμως κι αυτά τα 5-6 μηνύματα από ανύπαρκτους που αγνοώ την ύπαρξή τους, που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα στέλνετε. Λέτε ότι κρύβομαι, εγώ. Και ότι συγκαλύπτω ενόχους και ανθρώπους που επίσης δεν γνωρίζω και αγνοώ επίσης την ύπαρξή τους. Μάλιστα, εγώ η ίδια ήμουν που βγήκα και είπα "όποιος έχει αποδείξεις και μπορεί να βοηθήσει την κοπέλα και την κάθε κοπέλα που έχει υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας να βγει να τα προσκομίσει και να μη φοβόμαστε να μιλήσουμε».

Αλεξανδράκη

Κλείσιμο
Στην συνέχεια πρόσθεσε πως δεν είναι δυνατόν να κατηγορεί το κοινό τα διάσημα πρόσωπα, αλλά να μην υπολογίζει σημαντικότερα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση. «Μέσα από το Instagram μπορούμε να ακουστούμε, αλλά δεν μπορούμε να βάλουμε κάποιον φυλακή. Κάθεστε και σπαμάρετε τους influencers στα μηνύματα με απειλές και βρισιές και τους παρουσιαστές. Ρε μάγκες, και οι πολιτικοί μας έχουν Instagram ξέρετε, γιατί δεν στέλνετε σε εκείνους; Φοβάστε! Κουράσατε ρε μάγκες του πληκτρολογίου, κουράσατε», δήλωσε.

Τέλος, με φανερή ένταση δήλωσε: «Όποιος ξαναπεί ότι κρύβομαι, έλα μάτια μου να σου δώσω οδό και αριθμό και έλα από κοντά, γιατί εγώ είμαι μάγκας face to face. Εσύ είσαι ο ψευτόμαγκας του πληκτρολογίου. Αυτό είσαι και αυτό θα είσαι για μια ζωή. Εδώ μου είπε ένας ότι κάνω like στην Καινούργιου. Ρε μάγκα πόσο τίποτα δεν έχεις να κάνεις στη ζωή σου; Πόσο ανύπαρκτη ζωή έχεις; Σας λυπάμαι. Προσπαθήστε να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι».




Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Έρευνα στα σπίτια των εμπλεκομένων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Δίκη «ψευτογιατρού»: Άφηνε γυναίκες με σκλήρυνση κατά πλάκας να υποφέρουν και τους έλεγε πως έχουν... ψύξη

Adele: Με δάκρυα στα μάτια η Βρετανίδα τραγουδίστρια ανακοινώνει την ακύρωση των συναυλιών της στο Λας Βέγκας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης