Ιωάννης Παπαζήσης: «Ήμουν πιο εκδηλωτικός από ό,τι έπρεπε στο θέμα της δημοσιότητας, ζούσα το δικό μου Χόλιγουντ»
Ο ηθοποιός μίλησε για την αναγνωρισιμότητα που κέρδισε, μετά τον ρόλο του στην ταινία «Λούφα και Παραλλαγή» και αναφέρθηκε στον τρόπο, με τον οποίο τη χειρίστηκε
Συνέντευξη παραχώρησε οΙωάννης Παπαζήσηςκι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην απότομη δημοσιότητα που κέρδισε, μετά την ταινία «Λούφα και Παραλλαγή» και το πώς τη διαχειρίστηκε.
Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Κυψέλη» και αρχικά, δήλωσε πως δεν χάρηκε καθόλου με την αναγνωρισιμότητα που κέρδισε.
«Δεν τη διαχειρίστηκα καθόλου καλά τη δημοσιότητα, για να είμαι ειλικρινής, την διαχειρίστηκα σε λάθος χώρα. Το έζησα πολύ αγγλικά ή και αμερικάνικα. Ήμουν πολύ πιο εκδηλωτικός από αυτό που έπρεπε», είπε αρχικά.
«Ήμουν μεγάλος φαν του Χόλιγουντ, αγαπούσα πολύ αυτό που έκαναν και τα βραβεία τους και νόμιζα ότι ζούσα το δικό μου Χόλιγουντ. Αυτά στην ελληνική πραγματικότητα δεν υπήρχαν. Θεωρώ πως δεν διαχειρίστηκα σωστά τη δημοσιότητα, όχι την επιτυχία», συμπλήρωσε.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl2l2ykdyk2p)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σοβαροφάνεια που χαρακτηρίζει ορισμένους καλλιτέχνες και δήλωσε, πως είναι ένα στοιχείο που δεν του αρέσει καθόλου.
«Δεν ξέρω αν μου κόστισε, αλλά ξέρω ότι ένα πολύ ισχυρό όπλο στην ελληνική κοινωνία είναι η σοβαροφάνεια. Θεωρώ ότι ένας άνθρωπος που είναι σοβαροφανής, είτε στην τηλεόραση, είτε στον κόσμο, ο απέναντι τον παίρνει κι αυτός στα σοβαρά και ας είναι ένας βλάκας και μισός. Εγώ δεν μπορούσα να το διαχειριστώ αυτό το πράγμα, ήθελα να είμαι ευφυής και όχι σοβαροφανής», δήλωσε ο ηθοποιός.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.