Ιωάννης Παπαζήσης: «Το να μη θες να μιλήσεις για τα προσωπικά σου στις μέρες μας, φαίνεται σαν απαξίωση»

Ιωάννης Παπαζήσης: «Το να μη θες να μιλήσεις για τα προσωπικά σου στις μέρες μας, φαίνεται σαν απαξίωση»

Ο ηθοποιός μίλησε για τον χωρισμό του με την τραγουδίστρια Βανέσα Αδαμοπούλου κι αναφέρθηκε στις φήμες που τον θέλουν ξανά ερωτευμένο

papazisis
Ο Ιωάννης Παπαζήσης παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον χωρισμό του με τη Βανέσα Αδαμοπούλου, μετά από 15 χρόνια σχέσης και τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Αναστασία Παντούση.

Ο ηθοποιός δήλωσε αρχικά, πως ο χωρισμός είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, όταν στη μέση υπάρχει ένα παιδί.

«Πρόκειται για μια κατάσταση δύσκολη, αλλά θεωρώ ότι όλα παίρνουν τον δρόμο τους κι έχουν τη λογική τους. Αρκεί να απευθύνεσαι σε ανθρώπους ώριμους κι έξυπνους. Θα συνεχίσω να λέω ότι είμαι πολύ περήφανος που η Βανέσα είναι η μητέρα του παιδιού μου», είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό «ΟΚ!».



Όπως ανέφερε στη συνέχεια, θα ήθελε πολύ να αποκτήσει κι ένα δεύτερο παιδί. «Όπως είχα κι εγώ, θα ήθελα κι ο γιος μου να έχει έναν αδερφό», εξήγησε.

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που τον θέλουν σε σχέση με την Αναστασία Παντούση, ο ηθοποιός ανέφερε πως δεν θα ήθελε να μιλήσει για την προσωπική του ζωή αυτή την περίοδο.

«Η απάντηση "δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου" στις μέρες μας φαίνεται λίγο σαν απαξίωση και συχνά, δεν τη δεχόμαστε. Είναι όμως μια απάντηση κι αυτή και επ’ ουδενί απαξίωση για το κοινό, που διαβάζει. Δεν απαντώ καθόλου στην ερώτησή γιατί, πρώτον, δεν θέλω να μιλώ για τα προσωπικά μου και, δεύτερον, γιατί αναφερόμαστε και σε έναν άλλον άνθρωπο εκτός από εμένα. Δεν θεωρώ ότι είναι καλό να μιλάς για κανέναν άνθρωπο και κυρίως, για την Αναστασία, που είναι συνάδελφός μου και την αγαπώ πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Η Ρωσία κόβει σταδιακά το αέριο στην Ευρώπη, την ώρα που οι χώρες θέλουν να προετοιμαστούν για τον χειμώνα

Ο συζυγοκτόνος αστυνομικός της Κηφισιάς μέσα από το κελί του στο protothema.gr: «Δεν κατάφερα να συγκρατήσω τον εαυτό μου»

Βρετανία: Εκατοντάδες... ορφανές αποσκευές στοιβαγμένες στον τερματικό σταθμό του Χίθροου - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης