ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Ιωάννα Σιαμπάνη: Έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης

Ιωάννα Σιαμπάνη: Έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης

«Ήρθε στο παράθυρό μου και έβγαλε το μόριό του το ανδρικό έξω», λέει ταραγμένη στο story της

Ioanna_Siampani
Η Ιωάννα Σιαμπάνη έζησε σήμερα το πρωί τον απόλυτο τρόμο. Όπως ενημέρωσε η ίδια μέσα από ένα story της στο Instagram το περιστατικό συνέβη όταν όταν οδηγούσε στα νότια Προάστια και ένας άντρας την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Είμαι πολύ ταραγμένη...
Μέσα από το story της η εγκυμονούσα γυναίκα φαίνεται πολύ ταραγμένη και ξέσπασε. «Λοιπόν αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ ταραγμένη, ειλικρινά όποιος τον ξέρει όποιος τον δει να κάνει κάτι. Στο φανάρι που κατεβαίνουμε για Άγιο Νικόλαο, από Γούναρη, Ρήγα Φεραίου και Βουλιαγμένης είναι ένας τύπος, ο οποίος ζητιανεύει λεφτά και ήρθε στο παράθυρό μου και έβγαλε το μόριό του το ανδρικό έξω και έκανε ότι μπορεί να καταλάβει ο καθένας σε μία έγκυο γυναίκα, εγώ δηλαδή αυτή τη στιγμή πως πρέπει να αντιδράσω;», είπε εμφανώς ταραγμένη η Ιωάννα Σιαμπάνη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl1lxnouk1o1)


Το θέμα προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέφερε από την πλευρά του: «Μίλησα χθες με την Ιωάννα και μου είπε: "μίλησα και με άλλους ανθρώπους που έχουν δεχθεί επίθεση". Πήγε στο διοικητή της περιοχής και τον άνθρωπο αυτόν τον συνέλαβαν».


Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της
Η πρώην παίκτρια του «My style rocks» είχε κάνει γνωστή την εγκυμοσύνη της μέσω Instagram την ημέρα της γιορτής της μητέρας, στις 8 Μαΐου. Μετά από αρκετά χρόνια σχέσης εκείνη και ο σύντροφός της Τζίμης Σταθοκωστόπουλος θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά, ένα μωρό που θα συμπληρώσει την ευτυχία τους, αφού και πριν ένα χρόνο ο σύντροφός της της είχε κάνει πρόταση γάμου.

Siampani
Κλείσιμο


«Η κοιλίτσα μου άρχισε να κάνει την εμφάνισή της»
Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της και δεν το κρύβει. Φωτογραφήθηκε, λοιπόν, φορώντας το πάνω μέρος του μαγιό της και από κάτω φόρεσε ένα ανάλαφρο παντελόνι σε γκρι απόχρωση. «Εδώ η κοιλίτσα μου άρχισε να κάνει την εμφάνιση της για τα καλά», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία.


Ειδήσεις σήμερα:

Πανελλαδικές 2022: Αγωνία τέλος - Μετά τις 13:00 ανακοινώνονται οι βαθμοί

Χαλάνδρι: Αυτοκίνητο έγινε σμπαράλια πέφτοντας πάνω σε δέντρο - Σοβαρά τραυματίας ο οδηγός

Ελληνοτουρκικά: Έτοιμος ο φάκελος Μητσοτάκη για το ΝΑΤΟ - Στο ίδιο τραπέζι με Ερντογάν στη Μαδρίτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης