Στις 22 Ιουνίου η Αντζελίνα Τζολί και η Σάλμα Χάγιεκ εντοπίστηκαν κοντά στο Κολοσσαίο στη Ρώμη, με αφορμή το σκηνικό της ταινίας «Without Blood». Η Αντζελίνα Τζολί σκηνοθετεί την ταινία, η οποία βασίζεται στο best-seller μυθιστόρημα του Ιταλού συγγραφέα, Αλεσάντρο Μπαρίκο «Senza sangue» (Χωρίς Αίμα).
Σύμφωνα με το Variety, η ταινία διαδραματίζεται στον απόηχο μιας άγνωστης σύγκρουσης, σε μία αγροικία στην ιταλική ύπαιθρο και εξερευνά καθολικές αλήθειες για τον πόλεμο, το τραύμα, τη μνήμη και την επούλωση.
Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Σάλμα Χάγιεκ και Ντεμιάν Μπισίρ. Το κινηματογραφικό έργο αποτελεί την πρώτη συνεργασία των Τζολί και Χάγιεκ, από τότε που συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία της Marvel «Eternals».
«Είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ στην Ιταλία, για να μεταφέρω αυτό το πολύ ιδιαίτερο υλικό στον κινηματογράφο και που μου εμπιστεύτηκε ο Αλεσάντρο Μπαρίκο τη διασκευή του βιβλίου του — με τη μοναδική του ποίηση και το συναίσθημα, τον τρόπο που βλέπει τον πόλεμο και τις ερωτήσεις που θέτει, για αυτό που αναζητούμε μετά από τραύμα ή απώλεια ή αδικία», δήλωσε η Αντζελίνα Τζολί, για το πέμπτο σκηνοθετικό της εγχείρημα.
Δείτε το βίντεο με την Αντζελίνα Τζολί και την Σάλμα Χάγιεκ στη Ρώμη:
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς