Αντζελίνα Τζολί και Σάλμα Χάγιεκ ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη νέα ταινία «Without Blood»

Αντζελίνα Τζολί και Σάλμα Χάγιεκ ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη νέα ταινία «Without Blood»

Πρόκειται για το πέμπτο σκηνοθετικό εγχείρημα της Χολιγουντιανής ηθοποιού - Δείτε το βίντεο από το σκηνικό της ταινίας στη Ρώμη

Without_Blood_158
Στις 22 Ιουνίου η Αντζελίνα Τζολί και η Σάλμα Χάγιεκ εντοπίστηκαν κοντά στο Κολοσσαίο στη Ρώμη, με αφορμή το σκηνικό της ταινίας «Without Blood». Η Αντζελίνα Τζολί σκηνοθετεί την ταινία, η οποία βασίζεται στο best-seller μυθιστόρημα του Ιταλού συγγραφέα, Αλεσάντρο Μπαρίκο «Senza sangue» (Χωρίς Αίμα).

Σύμφωνα με το Variety, η ταινία διαδραματίζεται στον απόηχο μιας άγνωστης σύγκρουσης, σε μία αγροικία στην ιταλική ύπαιθρο και εξερευνά καθολικές αλήθειες για τον πόλεμο, το τραύμα, τη μνήμη και την επούλωση.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Σάλμα Χάγιεκ και Ντεμιάν Μπισίρ. Το κινηματογραφικό έργο αποτελεί την πρώτη συνεργασία των Τζολί και Χάγιεκ, από τότε που συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία της Marvel «Eternals».

«Είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ στην Ιταλία, για να μεταφέρω αυτό το πολύ ιδιαίτερο υλικό στον κινηματογράφο και που μου εμπιστεύτηκε ο Αλεσάντρο Μπαρίκο τη διασκευή του βιβλίου του — με τη μοναδική του ποίηση και το συναίσθημα, τον τρόπο που βλέπει τον πόλεμο και τις ερωτήσεις που θέτει, για αυτό που αναζητούμε μετά από τραύμα ή απώλεια ή αδικία», δήλωσε η Αντζελίνα Τζολί, για το πέμπτο σκηνοθετικό της εγχείρημα.

Δείτε το βίντεο με την Αντζελίνα Τζολί και την Σάλμα Χάγιεκ στη Ρώμη: 

Angelina Jolie and Salma Hayek onset of 'Without Blood' in Rome, Italy [PICS]



Ειδήσεις σήμερα


Πλεύρης για κορωνοϊό: Ίσως ληφθούν ήπια μέτρα το φθινόπωρο - Δεν έχει νόημα τώρα

Συνεχίζουν τις προβοκάτσιες οι Τούρκοι με τον «Έλληνα κατάσκοπο» - Ομολόγησε πως έδινε πληροφορίες στην ΕΥΠ, γράφει η Sabah

«Με έναν λογόφερε, πέντε τον περίμεναν στη γωνία...» - Τι λένε φίλοι και γνωστοί για τον άτυχο 42χρονο στη Ραφήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης