Έλενα Ασημακοπούλου - Μπρούνο Τσιρίλο: Ο κεραυνοβόλος έρωτας, ο γάμος και το διαζύγιο μετά από 15 χρόνια κοινής πορείας

Έλενα Ασημακοπούλου - Μπρούνο Τσιρίλο: Ο κεραυνοβόλος έρωτας, ο γάμος και το διαζύγιο μετά από 15 χρόνια κοινής πορείας

Η γνωριμία του ζευγαριού, οι δύο γάμοι που σφράγισαν τον έρωτα τους και η δημόσια ανακοίνωση του χωρισμού τους

asimakopoulou_tsirilo
Τον χωρισμό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο ανακοίνωσε με ένα Instagram story η Έλενα Ασημακοπούλου, ύστερα από 12 χρόνια γάμου και 15 χρόνια κοινής πορείας.

Η είδηση του χωρισμού του πολυαγαπημένου ζευγαριού της showbiz, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, παρ’ όλο που οι φήμες κυκλοφορούσαν εδώ και αρκετό καιρό. Η ηθοποιός επιβεβαίωσε το δυσάρεστο γεγονός, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, όταν απάντησε σε ερώτηση follower της, σχετικά με το αν έχει χωρίσει: «Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια, παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας».

Προς το παρόν, καμία από τις δύο πλευρές, δεν έχει κάνει γνωστή την αιτία, που τους οδήγησε στο διαζύγιο. Πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού τονίζουν, ότι οι δύο τους θα παραμείνουν αγαπημένοι, φροντίζοντας η κόρη τους, να μεγαλώσει κοντά στους γονείς της.

Μπορεί η αγαπημένη ηθοποιός και ο πρώην ποδοσφαιριστής, να έβαλαν τίτλους τέλους στον γάμο τους, όμως, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που μοιράζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρούν, έζησαν έναν έρωτα αξέχαστο.

brouno-tsirilo-elena-asimakopoulou_5



Η γνωριμία του ζευγαριού

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο, γνωρίστηκαν το Πάσχα του 2007 στο νησί της Μυκόνου. Μάλιστα, όπως έχει αποκαλύψει η ηθοποιός, ο έρωτας με τον Ιταλό άσσο του ΠΑΟΚ ήταν κεραυνοβόλος. Τον είδε να περνά από μπροστά της, την ημέρα του Επιταφίου και το ειδύλλιο δεν άργησε να ξεκινήσει. Εκείνη κατάλαβε αμέσως, παρά το γεγονός ότι ήταν μόλις 23 ετών, ότι αυτός, ήταν ο άντρας της ζωής της.

Έτσι, ξεκίνησε ένας θυελλώδης έρωτας, με τον ποδοσφαιριστή, να την πηγαίνει τα Χριστούγεννα του ίδιου έτους στην Ιταλία προκειμένου να την γνωρίσει στην οικογένειά του. Κάπως έτσι δεν άργησε να έρθει και η πρόταση γάμου.

brouno-tsirilo-elena-asimakopoulou_3
brouno-tsirilo-elena-asimakopoulou2
Κλείσιμο



Οι δύο γάμοι που σφράγισαν τον έρωτά τους

Το 2010 ήρθε στον κόσμο και η κόρη τους Μαρία Ροζάρια, η οποία ολοκλήρωσε την ευτυχία του ζευγαριού. Λίγο πριν γεννήσει η ηθοποιός, το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο. Όπως έχει γίνει γνωστό ο Ιταλός ποδοσφαιριστής έκανε τέσσερις φορές πρόταση γάμου στην Έλενα Ασημακοπούλου και έτσι το ζευγάρι το 2018 ενώθηκε με τα ιερά δεσμά ενός θρησκευτικού γάμου.

Η Έλενα Ασημακοπούλου έφτασε στην εκκλησία, συνοδευόμενη από τον πατέρα της, την 8χρονη τότε κόρη της και ένα μικρό αγοράκι. Ο Μπρούνο Τσιρίλο, περιμένοντας την στα σκαλιά της εκκλησίας, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του, αντικρύζοντας τη γυναίκα της ζωής του.

brouno-tsirilo-elena-asimakopoulou_1
brouno-tsirilo-elena-asimakopoulou_4



Ειδήσεις σήμερα

«Μας σκούντηξε και μας κοίταξε άγρια», λένε οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του 42χρονου στη Ραφήνα

Πλεύρης για κορωνοϊό: Ίσως ληφθούν ήπια μέτρα το φθινόπωρο - Δεν έχει νόημα τώρα

Φορολοταρία Μαΐου: Οι τυχεροί λαχνοί - Δείτε αν κερδίσατε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης