Νομικά θα κινηθεί από ό,τι φαίνεται ο Χρήστος Δάντης, μετά από όσα ειπώθηκαν για τον ίδιο στο Survivor, από τον Σπύρο Μαρτίκα. Υπενθυμίζεται, ότι ο παίκτης, ο οποίος έχει πλέον αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης, αποκάλεσε τον τραγουδιστής «βιτρίνα» της Ασημίνας Χατζηανδρέου, σε μία κουβέντα που είχε αναφορικά με την παραμονή της παίκτριας στο παιχνίδι.
Συγκεκριμένα, είχε πει ο Σπύρος Μαρτίκας: «Η Ασημίνα έχει τον Δάντη “βιτρίνα” για να τη στηρίζουν».
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend», ο τραγουδιστής είπε:«Κοιτάξτε δεν ξέρω, θα ασχοληθούν οι νομικοί μου με το θέμα. Ότι με συμβουλέψουν θα κάνω. Καμιά φορά λέμε κάτι και μπορεί να εννοούμε κάτι άλλο. Αυτό που λέμε όμως έχει σημασία γιατί το βλέπει και ο κόσμος και μπορεί να το εκλάβει ο καθένας όπως θέλει. Οι κουβέντες είναι οι βαρύτατες».
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.