Δημήτρης Σταρόβας: «Η σχέση μου με την κόρη μου δεν είναι αυτή που θα ήθελα»

Δημήτρης Σταρόβας: «Η σχέση μου με την κόρη μου δεν είναι αυτή που θα ήθελα»

Ο Δημήτρης Σταρόβας σε πρόσφατη συνέντευξή του, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην απώλεια της μητέρας του και στη σχέση με την κόρη του, η οποία δεν είναι αυτή που θα ήθελε

starovas-dimitris-1354
Σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε για τη σχέση που είχε με τη μητέρα του, η οποία έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Αποκάλυψε πως η κατάσταση της υγείας της ήταν μη αναστρέψιμη και η εργασιοθεραπεία ήταν ένα από τα πράγματα που τον βοήθησαν να αντιμετωπίσει τον θάνατό της.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως η ίδια φοβόταν πολύ για εκείνον, όταν άρχισε να δουλεύει τη νύχτα, ωστόσο δεν του έβαλε ποτέ εμπόδια. «Από τότε που ήμουν πολύ μικρός, η μητέρα μου έβρισκε πάντα χρόνο για να μου μιλάει», ενώ αποκάλυψε πως την πάντρεψε μετά τα 60 της, ώστε να «έχει παρέα».


Στη συνέχεια μίλησε για τη σχέση του με την κόρη του, που όπως δήλωσε δεν είναι όπως ακριβώς θα την ήθελε. «Τα παιδιά πρέπει να έχουν την αίσθηση πως ο γονιός τους είναι πάντα παρών για να τα βοηθήσει, αν χρειαστεί και όχι να τα μαλώσει αν του κρύψουν κάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σταρόβας.

Αναφορικά με τη φετινή του παρουσία στην τηλεόραση, σχολίασε πως πάντοτε καταφέρνει να περνά ωραία, αφήνοντας πίσω του κάθε μορφή ίντριγκας. «Δεν ένιωσα άβολα ποτέ στην τηλεόραση, δεν είμαι κανένας επαναστάτης, προσαρμόζομαι παντού», ωστόσο τόνισε πως τα κιλά του, τον έχουν κάνει να νιώθει άσχημα, γιατί δεν θέλει να δημιουργεί λάθος πρότυπα.

Τέλος ο Δημήτρης Σταρόβας ανακοίνωσε ότι θα κάνει καλοκαιρινή περιοδεία με το έργο «Γείτονες από Πάνω», που ξεκινά να γυρνά την Ελλάδα την επόμενη Παρασκευή, την 1η Ιουλίου. «Το έργο είναι μια φρέσκια, σύγχρονη κωμωδία για τον έρωτα και τις ανθρώπινες σχέσεις», σχολίασε κλείνοντας.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckybwtcrz37t)


Ειδήσεις σήμερα:

Κουκάκι: 55χρονος δολοφόνησε τη γυναίκα του με μαχαίρι


Δέσποινα Μοιραράκη: Πέθανε ο σύζυγός της

Mad VMA 2022: Ο DJ Βαλεντίνο απαντά για το φιάσκο με την «αόρατη κονσόλα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης