Δέσποινα Μοιραράκη: Πέθανε ο σύζυγός της

Δέσποινα Μοιραράκη: Πέθανε ο σύζυγός της

Ο Γιάννης Κοντούλης έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο - Οδύνη για την επιχειρηματία και τους γονείς του

miraraki_sizigos_art
Βαρύ είναι το πένθος για τη Δέσποινα Μοιραράκη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της σύζυγος Γιάννης Κοντούλης. Η θλιβερή είδηση έγινε γνωστή σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day». Ο Γιάννης Κοντούλης έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο, ωστόσο δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή στις 4:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Ιατρικό Κέντρο. Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς του Γιάννη Κοντούλη ζουν ακόμη, κάτι που κάνει ακόμη πιο δύσκολη την κατάσταση. Η Δέσποινα Μοιραράκη και ο Γιάννης Κοντούλης ήταν είναι πολύ αγαπημένο ζευγάρι και η επιχειρηματίας μίλαγε με κάθε ευκαιρία με λόγια αγάπης για τον ναύαρχο της καρδιάς της. Πρόσφατα γιόρτασαν και την επέτειο τους στην Μύκονο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cky3p0gree4h)

Η ανάρτηση για τα 11 χρόνια γάμου
Η Δέσποινα Μοιραράκη την 1η Ιουνίου γιόρτασε 11 χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου στο πλευρό του Γιάννη Κουντούλη. «1/6/2011 - 1/6/2022. Παναγία μου σε ευχαριστώ για αυτά τα 11 χρόνια ζωής. Happy anniversary», έγραψε στην ανάρτησή της.

Despoina1
Despoina12
Despoina13
Despoina14


Το love story της Δέσποινας Μοιραράκη με τον Γιάννη Κοντούλη
«Τον γνώρισα στην Κρήτη το 2008. Τώρα είναι ναύαρχος στο Πολεμικό Ναυτικό και τότε ήταν αντιπλοίαρχος και κυβερνήτης στη φρεγάτα «Σπέτσαι». Με πλησίασε, με φλέρταρε από την πρώτη στιγμή, του άρεσα ως Δέσποινα και ως γυναίκα. Ηξερε ότι ήμουν η Μοιραράκη, αλλά κατάλαβα ότι δεν με ήθελε για το όνομα μου. Είναι κύριος είναι μορφωμένος έχει τεράστιο ήθος. Του είπα εγώ το συγκλονιστικό «Γιάννη, θα με αγαπήσεις πάρα πολύ». Αυτός ο άνθρωπος αγαπάει πάρα πολύ τη Δέσποινα και θαυμάζει υπερβολικά τη Μοιραράκη. Οταν τον γνώρισα, αντιλήφθηκα ότι ένιωθε πως είχε απέναντι του τη Δέσποινα και όχι τη Μοιραράκη. Είναι αλήθεια ότι με πολιόρκησε πάρα πολύ, με διεκδίκησε, του ξεκαθάρισα ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να παντρευτώ, στενοχωρήθηκε, αλλά μείναμε αμέσως μαζί. Μετά από τρία χρόνια, τον αποδέσμευσα από αυτό που του είχα πει και μου έκανε πρόταση γάμου», είχε αποκαλύψει η επιχειρηματίας σε συνέντευξη της.

Despoina15
Κλείσιμο


Όσον αφορά τα παιδιά της και το γιο του άντρα της έχει πει: «Έγινα πολύ μικρή μαμά και το πρώτο μου παιδί, τον Γιώργο, τον απέκτησα το 1979 και τον Τάσο μου το 1986. Είμαι μητέρα δύο βιολογικών παιδιών από τον πρώτο μου σύζυγο. Ο πρώτος μου σύζυγος είχε ένα παιδάκι από προηγούμενο γάμο και χώρισε για να παντρευτούμε, τον Γιάννη Μοιραράκη. Είναι μέχρι σήμερα μαζί μου κι έχω μεγαλώσει τρία πανέμορφα αγόρια, τρία καταπληκτικά παιδιά. Τα μεγάλωσα μόνη μου και μετά χώρισα με τον σύζυγο».



Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Η αναζωπύρωση της πανδημίας οδήγησε στην απόφαση για εμβολιασμό με την τέταρτη δόση για τους 30-59 ετών


Κουκάκι: 55χρονος δολοφόνησε τη γυναίκα του με μαχαίρι


Netflix: Απέλυσε άλλους 300 εργαζομένους - Έχει χάσει 200.000 συνδρομητές φέτος και αναμένει να χάσει περισσότερους

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης