Survivor: Ο… terminator Σπύρος Μαρτίκας «εξολοθρεύθηκε» και επιστρέφει στο Κερατσίνι – Δείτε βίντεο

Survivor: Ο… terminator Σπύρος Μαρτίκας «εξολοθρεύθηκε» και επιστρέφει στο Κερατσίνι – Δείτε βίντεο

Η λάθος συνεννόηση που έφερε την ισοψηφία, η αγκαλιά που προκάλεσε εντάσεις, τα… γκάζια της Ασημίνας και η σημαντική ανακοίνωση του Λιανού

martikas
Ο… terminator «εξολοθρεύθηκε». Ο Σπύρος Μαρτίκας δεν μπόρεσε να κρατηθεί στο Survivor για 12η φορά και μετά από 6 μήνες στον Άγιο Δομίνικο είναι πλέον αναγκασμένος να επιστρέψει στο Κερατσίνι και στα φαρμακεία του, καθώς το τηλεοπτικό κοινό αυτή τη φορά αποφάσισε με βάση τα αγωνιστικά κριτήρια και επέλεξε να κρατήσει τα τρία κορίτσια, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Μαίη Εμμανουλίδου και Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Η ισοψηφία που σημειώθηκε στην τελευταία ψηφοφορία του συμβουλίου του νησιού και έφερε στον τάκο τέσσερις παίκτες, φαίνεται πως εξέπληξε τους Άρη Σοϊλέδη και Ασημίνα.

«Πέρα από την Σταυρούλα, που την βγάλαμε εμείς στον τάκο, έβγαλε και η παρέα του Σπύρου τον Σπύρο! Ομολογουμένως δεν το περίμενα γιατί είχαν πει πως η Σταυρούλα δεν ήθελα σαν αντίπαλο στην ψηφοφορία τον Σπύρο. Οπότε αυτό που έγινε τώρα και αυτό που αποφάσισε η τριάδα να κάνει στον Σπύρο ήταν κουφό» σημείωσε χαρακτηριστικά η 22χρονη ποδοσφαιρίστρια.

«Κατέληξαν στη λύση του Σπύρου, η οποία για μένα ήταν και η πιο λογική. Ο Σπύρος κάπως εξεπλάγην όταν βγήκε υποψήφιος και πίστευε ότι εμείς τον έχουμε βγάλει γιατί τον είχαμε ψηφίσει και τις προηγούμενες φορές. Σπύρο μου, όμως, μπερδεύεσε γιατί δεν σε ψηφίσαμε εμείς! Εμείς την Σταυρούλα ψηφίσαμε και σε ψήφισε η παρέα σου» πρόσθεσε ο 32χρονος ποδοσφαιριστής.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckxpwmi3reap)


Κλείσιμο
Την λάθος συνεννόηση της «ομάδας» του σχολίασε και ο Σπύρος Μαρτίκας. «Για 12η φορά υποψήφιος και αυτή τη φορά με μεγάλο μπέρδεμα και μεγάλη έκπλήξη. Η Σταυρούλα έλεγε σε όλους μας να την ψηφίσουμε, δεν φοβάται και ήθελε να αποδείξει ότι δεν έχει πίσω πόρτες για να προχωρήσει στο Survivor. Μετά όμως συνεννοούμαστε σαν ομάδα να ψηφίσουμε οι δύο εμένα και οι δύο τον Στάθη. Αυτή ήταν η συμφωνία και εκεί ήταν ο λόγος μου διατηρώντας τον σε αυτήν ώστε να μην έχουμε ανάγκη σε ότι κι αν έκανε η τριάδα της άλλης ομάδας. Πηγαίνουμε στην κάλπη και η Σταυρούλα μας λέει λίγο πριν πως θα ψηφίσει ότι σκεφτεί εκείνη την ώρα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 45χρονος φαρμακοποιός.

«Τον Σπύρο τον πείραξε πάρα πολύ που ψηφίστηκε, τα έχασε στο συμβούλιο και δεν ήξερε τι να πει. Ενώ τον είχα πιάσει από πριν και του είχα πει ότι με αυτά που κάνει, μιλώντας με τους άλλους, θα τον ψηφίσω. Τελικά λοιπόν μας την έφεραν και βγήκαμε εμείς οι χαζοί και αυτοί οι έξυπνοι», είπε με τη σειρά της, η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckxpsvq4mert)


Στο στίβο μάχης ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν ο πρώτος που αποκλείστηκε με την Ασημίνα να τον στέλνει νωρίς στον πάγκο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckxryezjms75)


Τον φαρμακοποιό ακολούθησε η Σταυρούλα που έχασε την τελευταία της ζωή σε run με την Μαίη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckxr1v683tl5)


Λίγο αργότερα το τελευταίο του… κανονάκι έχασε και ο Νίκος Γιάννης, με τους Στάθη Σχίζα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Μαίη Εμμανουηλίδου και Άρη Σοϊλέδη να προκρίνονται στο «Final-4».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckxpymh9fgqh)


Από τους τέσσερις που έφτασαν στον ημιτελικό η πρώτη που αποκλείστηκε ήταν η Μαίη και στη συνέχεια σειρά πήρε και ο Στάθης, αφήνοντας τους Άρη και Ασημίνα να λύσουν τις διαφορές τους στον τελικό.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckxsb9cdxiwp)


Μάλιστα ο 32χρονος ποδοσφαιριστής στον τελικό όχι μόνο γνώρισε την πρώτη του ήττα στο τελευταίο παιχνίδι επάθλου της εβδομάδας, αλλά η 22χρονη ποδοσφαιρίστρια και «κολλητή» του κατάφερε να τον εξουδετερώσει και να πάρει την πρωτιά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckxsn1kn450h)


Η Ασημίνα επέλεξε να κάνει το τραπέζι σε βίλα και να πάρει μαζί της σε αγώνα καρτ τους φίλους της Άρη και Μαίη και να κάνει την έκπληξη επιλέγοντας για 4ο της παρέας τον Στάθη, όπως είχε κάνει και ο Άρης πριν από μερικές ημέρες.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckxt3pi8rsux)


Πριν η Ασημίνα και η παρέα της φύγουν από την καλύβα για να πάνε να απολαύσουν το έπαθλο τους, η 22χρονη ποδοσφαιρίστρια αγκάλιασε τον «δεν θέλω να τον ακούω» Μαρτίκα, προκαλώντας έκπληξη σε αρκετούς που δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν την ενέργεια της Άση.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckxt7caigbgh)


Η Ασημίνα μπορεί να… γκάζωσε τόσο αγωνιστικά, όσο και στρατηγικά στο επεισόδιο της Πέμπτης (23/6), όμως όταν ήρθε η ώρα να πατήσει κυριολεκτικά γκάζι στα καρτ εκεί το πήγε χαλαρά, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που τα έδωσαν όλα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckxtncerrtz5)


Στο Συμβούλιο πριν γίνει γνωστό το όνομα που θα αποχωρούσε ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως την επόμενη εβδομάδα θα αποχωρήσουν δυο παίκτες έτσι ώστε να σχηματιστεί η τελική τετράδα που θα φτάσει στον ημιτελικό της Αθήνας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckxttfatq3e1)


Πάντως δεν έλειψαν και οι εντάσεις με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά την Ασημίνα και τον Νίκο Γιάννη, ο οποίος πέταξε το… καρφί του για τις αγκαλιές της με τον Μαρτίκα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckxu0vggbzll)

Όταν ήρθε η ώρα της ανακοίνωσης του ονόματος του παίκτη ή της παίκτριας που θα αποχωρούσε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ τα πνεύματα ηρέμισαν με τον Γιώργο Λιανό να κάνει γνωστό πως το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να στείλει σπίτι τον Σπύρο Μαρτίκα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckxu4hkubytl)


Ο… terminator στην 12η υποψηφιότητά του  «εξολοθρεύθηκε» από τρία κορίτσια, τις Ασημίνα, Μαίη και Σταυρούλα και πριν αποχωρήσει δήλωσε τυχερός για τα όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο έχοντας μάλιστα σπάσει και το ρεκόρ τάκου που κατείχε μέχρι πρότινος με 10 υποψηφιότητες ο Τριαντάφυλλος.  Ο 45χρονος φαρμακοποιός ευχήθηκε το Survivor να το κατακτήσει ο Στάθης Σχίζας.




Ειδήσεις σήμερα

Σαντορίνη: «Δεν ήταν ο συμπλέκτης, έσπασαν όλο το κάρτερ» λέει για τους Γάλλους ο υπεύθυνος των ενοικιαζόμενων ΙΧ

Δείτε τα «διαμάντια» που εντοπίστηκαν στα πόθεν έσχες βουλευτών και πρώην υπουργών

Μητσοτάκης: Η ΕΕ καλεί την Τουρκία σε αποκλιμάκωση της έντασης - Ελπίζω αυτή τη φορά να εισακούσει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης