Έλβις: Η Πρισίλα Πρίσλεϊ αντιδρά στα αρνητικά σχόλια για τον Όστιν Μπάτλερ - «Η ερμηνεία του είναι τέλεια»

Έλβις: Η Πρισίλα Πρίσλεϊ αντιδρά στα αρνητικά σχόλια για τον Όστιν Μπάτλερ - «Η ερμηνεία του είναι τέλεια»

Η ίδια τόνισε μάλιστα, ότι ένιωσε πως παρακολουθούσε τον πρώην σύζυγό της στη μεγάλη οθόνη - Δείτε το σχετικό βίντεο

butler-priscilla3
Η βιογραφική ταινία για τον Έλβις Πρίσλεϊ κυκλοφόρησε και τα σχόλια για την ερμηνεία του Όστιν Μπάτλερ, ως ο «βασιλιάς του ροκ εν ρολ» ποικίλλουν.

Η πρώην σύζυγος του θρυλικού σταρ, Πρισίλα Πρίσλεϊ, παρακολούθησε την ταινία και πήρε θέση απέναντι στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε ο Μπάτλερ, υποστηρίζοντας ότι έχει κάνει «εκπληκτική δουλειά».

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το TΜΖ, η Πρισίλα Πρίσλεϊ κάλεσε τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που αφήνουν τα κακεντρεχή σχόλιά τους για τον ηθοποιό, να σταματήσουν να τον «λιθοβολούν» με τις καυστικές κριτικές τους.

Η ίδια εθεάθη έξω από το Κινεζικό Θέατρο στο Χόλιγουντ την Τρίτη μαζί με άλλα μέλη της οικογένειας Πρίσλεϊ  και όταν ρωτήθηκε σχετικά με τη νέα ταινία και τον Μπάτλερ είπε ότι «η ερμηνεία του ήταν τέλεια», ενώ τόνισε ότι οι άνθρωποι που τον επέκριναν «δεν ξέρουν τον Έλβις όπως εκείνη». Ένιωσε, όπως είπε χαρακτηριστικά, ότι παρακολουθούσε τον πρώην σύζυγό της στη μεγάλη οθόνη.

Δείτε το σχετικό βίντεο



Είναι χαρακτηριστικό, ότι πολλοί από τους χρήστες στο TikTok, σχολίασαν ότι ο Μπάτλερ δεν έμοιαζε με τον τραγουδιστή και θα μπορούσε να τα έχει πάει καλύτερα.

«Δεν του μοιάζει καν», «Συγγνώμη αλλά εγώ δεν βλέπω τον Έλβις, αλλά τον Όστιν Μπάτλερ με μαύρα μαλλιά», ήταν μερικά από τα σχόλια στην πλατφόρμα του TikTok.

elvis1332212


«Ουσιαστικά, έβαλα σε παύση τη ζωή μου για δύο χρόνια. Απορρόφησα όσα περισσότερα μπορούσα. Χώρισα τη ζωή του σε χρονικές περιόδους, άκουσα τη φωνή του, πόσο άλλαζε σε κάθε του φάση, είδα τις κινήσεις του και προσπάθησα μελετώντας να βρω την ανθρωπιά του», είχε πει ο πρωταγωνιστής της ταινίας, ενώ εξήγησε πως ο κόσμος ενδιαφέρεται πλέον, πέρα από την καριέρα κάποιου, να μάθει τα βαθύτερα μυστικά της ζωής του και να γνωρίσει την ανθρώπινη φύση ενός σταρ.

«Ήθελα να ανακαλύψω τα βαθύτερα σημεία του. Η δυνατότητα που μου δόθηκε να τον εξερευνήσω ήταν μία από τις μεγαλύτερες χαρές που έχω πάρει στη ζωή μου», εξήγησε, τονίζοντας πως η «σκληρή προετοιμασία», στην οποία και υποβλήθηκε δεν τον κούρασε καθόλου.
Κλείσιμο

Η πολυτάραχη ζωή του «βασιλιά του ροκ εντ ρολ» μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη σε σκηνοθεσία του Μπαζ Λούρμαν, σκηνοθέτη του επικού «Moulin Rouge» και «The Great Gatsby». Ο πρωταγωνιστής, Όστιν Μπάτλερ, έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στην ταινία «Once Upon a Time in Hollywood», με τους Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Μπραντ Πιτ και Αλ Πατσίνο.

Τον Μπάτλερ πλαισιώνει ο Τομ Χανκς, ο οποίος υποδύεται τον «αδίστακτο» μάνατζερ του Έλβις Πρίσλεϊ, Τομ Πάρκερ και η Ολίβια Ντεχόνγκε ενσαρκώνει τη σύζυγό του, Πρισίλα, ενώ στο υπόλοιπο καστ βλέπουμε μεταξύ άλλων, τους Μάγκι Τζίλενχαλ, Ρούφους Σιούελ, Σάνον Σάντερς, Τζόρνταν Χόλαντ, Κέβιν Χάρισον και Άλτον Μάσον.

Η επίσημη περιγραφή της Warner Bros. για την ταινία «Εlvis» αναφέρει πως η ιστορία εξερευνά την πολύπλοκη δυναμική της σχέσης του Πρίσλεϊ με τον μάνατζέρ του, που κράτησε περισσότερα από 20 χρόνια, από την καλλιτεχνική «εκτόξευση» του Πρίσλεϊ, μέχρι το τέλος της “εποχής της αθωότητας” στις ΗΠΑ.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

Baz Luhrmann’s ELVIS | Official Trailer



Ειδήσεις σήμερα

H Ευρώπη… επιστρέφει στον άνθρακα και ετοιμάζεται για δύσκολο χειμώνα μετά τα ενεργειακά αντίποινα του Πούτιν

Καιρός: Κορυφώνεται σήμερα ο καύσωνας με τον υδράργυρο να φτάνει τους 42°C

Εκλογές: Στοιχήματα βάζουν βουλευτές και υπουργοί - «Φουλάρουν» περιοδείες και ψηφοδέλτια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης