Survivor: Έχασε δύο φορές και τα... έσπασε όλα ο Άρης Σοϊλέδης

Survivor: Έχασε δύο φορές και τα... έσπασε όλα ο Άρης Σοϊλέδης

Στην πρώτη αναμέτρηση ηττήθηκε από την Θωμαΐδα Εμμανουηλίδου, ενώ στη δεύτερη από τον Νίκο Γιάννη - Δείτε το βίντεο με το ξέσπασμά του

aris_soiledis9282
Καθόλου καλά δεν φαίνεται να ξεκίνησε αυτή η εβδομάδα στο Survivor για τον Άρη Σοϊλέδη, αφού στον πρώτο αγώνα ασυλίας, ηττήθηκε και μάλιστα διπλά. 

Αναλυτικά, στην πρώτη αναμέτρηση ηττήθηκε από την Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου ενώ στην δεύτερη από τον Νίκο Γιάννη. Ο παίκτης που είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για τη νίκη, δεν μπόρεσε να δεχθεί εύκολα την ήττα του, με αποτέλεσμα να αρχισει τα...  γαλλικά και όχι μόνο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άρης Σοϊλέδης ξεκίνησε με μια κλωτσιά στον στόχο που βρισκόταν στο τέλος του στίβου μάχης, για να οδηγηθεί στη συνέχεια στον πάγκο όπου και έδειξε τα νεύρα του, τόσο με τις κινήσεις του όσο και με τις εκφράσεις του.


Δείτε το σχετικό βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckv5hmpwt1xt)


Υπενθυμίζεται, ότι νωρίτερα ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες για την απουσία του Στάθη Σχίζα, ενημερώνοντάς τους ότι ένα πρόβλημα υγείας κρατά μακριά τον παίκτη τουλάχιστον από τον σημερινό στίβο μάχης.

«Εδώ είμαστε και πάλι, δεν είχα συνηθίσει αυτή την εικόνα! Να στέκεστε όλοι μαζί στην ίδια γραμμή. Πλέον τα άτομα έχουν μειωθεί. Λείπει ο Στάθης από την παρέα μας, οφείλω να σας ενημερώσω ότι ταλαιπωρείται από την μικρή ίωση. Ο Στάθης, λοιπόν, θα μεταφερθεί στην κλινική για να κάνει και τις συμπληρωματικές εξετάσεις και να ξέρουμε πως είναι ακριβώς η κατάσταση της υγείας του και πότε θα επιστρέψει στην ενεργό δράση», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckv59sumu9y1)


Ειδήσεις σήμερα:

Ενεργειακός πόλεμος: Το µεγάλο κόλπο του Πούτιν που ανεβάζει τον πληθωρισµό στη ∆ύση

Στα 4.832 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού, 11 θάνατοι, 97 διασωληνωμένοι

30χρονος επιτέθηκε σε 19χρονη ενώ γύριζε σπίτι της - Προσπάθησε να της σκίσει τα ρούχα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης