Super Κική: Το ξέσπασμά της μετά από σχόλιο που δέχθηκε - «Ήθελε να γελάει με την κατάντια μου ως σερβιτόρα»

Super Κική: Το ξέσπασμά της μετά από σχόλιο που δέχθηκε - «Ήθελε να γελάει με την κατάντια μου ως σερβιτόρα»

«Πάω να δω ένα story σου και πάντα κάτι μου πουλάς. Για να βγάλεις το ψωμάκι σου. Ψεύτικα μαλλιά, φρύδια, βλεφαρίδες», της έγραψε μεταξύ άλλων, μία γυναίκα - Δείτε την απάντηση της Κικής Λιτσάκη

super_kiki12
Την ενόχλησή της εξέφρασε η Super Κική, κατά κόσμον Κική Λιτσάκη, με ένα σχόλιο που δέχθηκε, το οποίο και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή influencer ανάρτησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα story με το μήνυμα μίας γυναίκας από τους χιλιάδες χρήστες που την ακολουθούν, η οποία σχολίαζε την αλλαγή στην εμφάνισή της και όχι μόνο.

«Καλά να τα πάθεις. Έλεγες ότι δεν θα γίνεις σαν αυτούς και έγινες ίδια. Πάω να δω ένα στόρι σου και πάντα κάτι μου πουλάς. Για να βγάλεις το ψωμάκι σου. Ψεύτικα μαλλιά, φρύδια, βλεφαρίδες, και δεν είσαι εσύ, αν δεν το λάτρευα εκείνο το κορίτσι θα σε είχα διαγράψει. Περιμένω να το δω ξανά», έγραφε η γυναίκα στο μήνυμα.
Η Super Κική απάντησε: «Και αυτή η θεία εδώ χαίρεται για όλα. Την ενοχλεί που βγάζω λεφτά, ήθελε να γελάει με την κατάντια μου ως σερβιτόρα».

Με αφορμή αυτή την απάντηση που έδωσε, η γνωστή instagrammer φαίνεται να δέχτηκε πολλά σχόλια για τον τρόπο με τον οποίο αναφέρθηκε στη δουλειά των σερβιτόρων και επανήλθε με νέο story.

«Και τώρα με βρίζουν γιατί νομίζουν ότι είπα είναι κατάντια να είσαι σερβιτόρα. Αλλά εγώ στα βίντεο μου τότε μιλούσα για την κατάντια μου και γέλαγαν. Εγώ μίλαγα για την κατάντια μου. Δεν μίλησα για τους σερβιτόρους», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις της Super Κικής


superkiki9837


superkiki222



Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός - Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για τον καύσωνα: Έρχονται 40άρια από την Τετάρτη

Θύμιος Μπουγάς: «Θέλω να πω ένα “ευχαριστώ” σε όλους, δεν έφυγα ποτέ από τον Πύργο»

Επιδοτήσεις - Αντικατάσταση συσκευών: Πώς υπολογίζεται το εισοδηματικό κριτήριο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης