Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Υπέγραψε προγαμιαίο συμβόλαιο με τον Σαμ Ασγκάρι, για να προστατέψει την περιουσία της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Υπέγραψε προγαμιαίο συμβόλαιο με τον Σαμ Ασγκάρι, για να προστατέψει την περιουσία της

Η περιουσία της σταρ ξεπερνά τα 70 εκατ. δολάρια, σε αντίθεση με τους αγαπημένου της που ανέρχεται στο 1 εκατ. δολάρια - «Ο Σαμ επέμενε να γίνει, γιατί δεν θέλει να καταλήξει χωρίς δεκάρα, σε περίπτωση που χωρίσουν», αναφέρει πηγή

βριτ
Προγαμιαίο συμβόλαιο υπέγραψαν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Σαμ Ασγκάρι, λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Εφόσον, η 13χρονη υποχρεωτική κηδεμονία, στην οποία την είχε υποβάλλει ο πατέρας της, τελείωσε πλέον για την ποπ σταρ, πρέπει να διαφυλάξει την περιουσία της.

Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι υπέγραψε μία συμφωνία, κατά την οποία ο Σαμ Ασγκάρι δεν έχει κανένα δικαίωμα στην περιουσία, που είχε η τραγουδίστρια πριν τον γάμο τους.

Σε περίπτωση λοιπόν, διαζυγίου ο σύζυγός της έχει πρόσβαση μονάχα στην περιουσία που έχουν αποκτήσει μετά τον γάμο τους.

Μια πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού είπε στο «Us Weekly» τον Μάιο ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Μπρίτνεϊ και του Σαμ, πριν τον γάμο διήρκησαν «περισσότερο από το συνηθισμένο».

«Οι συνομιλίες διήρκεσαν περισσότερο από το συνηθισμένο. Ο Σαμ ζήτησε σημαντικές αυξήσεις κάθε πέντε χρόνια στα ποσά που μπορεί να λάβει από την περιουσία, σε περίπτωση που ο γάμος τους φτάσει στο τέλος», ανέφερε η πηγή και πρόσθεσε πως όλα αυτά έγιναν, επειδή ο Σαμ «δεν θέλει να καταλήξει χωρίς δεκάρα, αν χωρίσουν».

«Η Μπρίτνεϊ μένει εκτός από την όλη διαδικασία», είπε η πηγή. «Απλώς αφήνει τους δικηγόρους της να το συζητήσουν με τη νομική ομάδα του Σαμ», εξηγεί.

Κλείσιμο

Η περιουσία της σταρ υπολογίζεται ότι ανέρχεται στα 60 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Forbes. Ωστόσο, το Celebrity Net Worth αναφέρει ότι η καθαρή περιουσία της είναι ακόμη μεγαλύτερη από 70 εκατομμύρια δολάρια. Από την άλλη μεριά, η περιουσία του Σαμ Ασγκάρι είναι 1 εκατομμύριο δολάρια, σύμφωνα με τη Sun.

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες με 60 μόνο καλεσμένους. Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά από όσα έχουν μεσολαβήσει μεταξύ της ίδιας και της οικογένειάς της, κανείς τους δεν ήταν καλεσμένος στον γάμο.

Στο ευτυχές γεγονός δεν παραβρέθηκαν ούτε τα παιδιά της, Σον Πρέστον και Τζέιντεν Τζέιμς. Ωστόσο, ο δικηγόρος του πρώην της, Κέβιν Φέντερλαϊν μίλησε στο People και ανέφερε πως «οι γιοι της είναι πολύ ευτυχισμένοι για εκείνη».


Ανάμεσα στους καλεσμένους της βρέθηκαν πολλά επώνυμα πρόσωπα, όπως η Μαντόνα, η Πάρις και η Κάθι Χίλτον, η Ντρου Μπάριμορ, η Σελένα Γκόμεζ, ο Έλληνας κομμωτής Δημήτρης Γιαννέτος, η Μαρία Μενούνος, αλλά και η Ντονατέλα Βερσάτσε, η οποία και επιμελήθηκε τον σχεδιασμό του νυφικού της.

Η τραγουδίστρια φόρεσε το φόρεμα με ένα μακρύ πέπλο και στον λαιμό της υπήρχε ένα λευκό choker με ένα διαμάντι στο κέντρο. Βραχιόλια με διαμάντια και διάφανα λευκά γάντια, ολοκλήρωσαν την εμφάνισή της. Τη νύχτα του γάμου της, η ποπ σταρ άλλαξε άλλα τρία ρούχα, τα οποία ήταν όλα Versace.

Όπως αναφέρουν πηγές στο ΤΜΖ, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φαινόταν πιο ευτυχισμένη από ποτέ, ενώ κατευθυνόταν προς τον αγαπημένο της, υπό τους ήχους του τραγουδιού «Can't Help Falling in Love» του Έλβις Πρίσλεϊ.





Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς στην Εύβοια - Επιχειρούν από το πρωί και τα εναέρια μέσα

Συνετρίβη μαχητικό F-14 του Ιράν, οι δύο χειριστές τραυματίστηκαν ελαφρά

«Κλείδωσαν» τα ενισχυμένα μέτρα για την επιδότηση καυσίμων - Στα μέσα της εβδομάδας οι ανακοινώσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης