Πέτρος Ίμβριος: «Είχαν γράψει ότι παντρεύτηκα τη Ναταλία Γερμανού για να κάνω καριέρα»

Πέτρος Ίμβριος: «Είχαν γράψει ότι παντρεύτηκα τη Ναταλία Γερμανού για να κάνω καριέρα»

«Δεν κάνεις κάτι τόσο ακραίο, να παντρευτείς κάποιον και να συνδέσεις τη ζωή σου με έναν τόσο σοβαρό δεσμό, όπως ο γάμος», είπε στη συνέχεια ο τραγουδιστής - Δείτε το σχετικό βίντεο

imvrios
Για τα κακεντρεχή δημοσιεύματα σχετικά με τον γάμο του με τη Ναταλία Γερμανού, μίλησε ο Πέτρος Ίμβριος, σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε.

Πιο αναλυτικά, ο γνωστός τραγουδιστής, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Love it», όπου ανάμεσα σε όσα είπε, εξέφρασε και το παράπονό του για το δημοσίευμα που έχει τύχει να διαβάσει, στο οποίο αναφερόταν και το όνομα της Ναταλίας Γερμανού.

«Όχι δεν έχω παράπονα. Μπορεί ο καθένας να γράψει ότι θέλει. Δημοκρατία έχουμε και δεν δίνω πολλή σημασία. Τα περισσότερα δεν τα διαβάζω. Έχω θυμώσει αλλά δεν το έχω κάνει θέμα», είπε αρχικά ο Πέτρος Ίμβριος και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είχαν γράψει ότι παντρεύτηκα τη Ναταλία Γερμανού για να κάνω καριέρα. Δεν θα το έκανα ποτέ. Δεν κάνεις κάτι τόσο ακραίο, να παντρευτείς κάποιον και να συνδέσεις τη ζωή σου με έναν τόσο σοβαρό δεσμό, όπως ο γάμος».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckscw5t8qwbl)



Ειδήσεις σήμερα:

Νέα τουρκική πρόκληση: Παρενόχλησαν μέσω ασυρμάτου ελικόπτερο που μετέφερε το Νίκο Χαρδαλιά


Η Ρωσία κόβει σταδιακά το αέριο στην Ευρώπη, την ώρα που οι χώρες θέλουν να προετοιμαστούν για τον χειμώνα


Ο συζυγοκτόνος αστυνομικός της Κηφισιάς μέσα από το κελί του στο protothema.gr: «Δεν κατάφερα να συγκρατήσω τον εαυτό μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης