Πέτρος Ίμβριος για Ναταλία Γερμανού: «Δεν ήθελε παιδιά και εγώ το σεβάστηκα»

Πέτρος Ίμβριος για Ναταλία Γερμανού: «Δεν ήθελε παιδιά και εγώ το σεβάστηκα»

«Εγώ συνειδητά δεν έφερα ποτέ στον κόσμο παιδιά. Ήταν επιλογή μου λόγω της ιδιαίτερης αγάπης που έχω στα παιδιά, αυτό μπορεί να ακούγεται οξύμωρο», είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Ναταλία Γερμανού - Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του τραγουδιστή

germanouimbrios__1_
Ο Πέτρος Ίμβριος αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγό του, Ναταλία Γερμανού, στην πιο πρόσφατη συνέντευξή που παραχώρησε. Ο τραγουδιστής, μίλησε πιο συγκεκριμένα, για το γεγονός ότι οι δυο τους δεν έκαναν οικογένεια, ενώ ο ίδιος ήθελε να αποκτήσει παιδιά.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μαμά – δες», η οποία αναμένεται να προβληθεί το Σάββατο, 4 Ιουνίου, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2, είπε:

«Ήθελα να κάνω παιδιά από την αρχή, από τον πρώτο μου γάμο με τη Ναταλία Γερμανού. Πάντα ήλπιζα ότι θα κάνουμε παιδί, δηλαδή ήθελα μια οικογένεια αλλά η Ναταλία δεν το ήθελε και εγώ το σεβάστηκα».

Στη συνέχεια περιέγραψε τη σχέση τους σήμερα, λέγοντας: «Με τη Ναταλία έχουμε μια πολύ καλή σχέση, είναι η οικογένειά μου. Το έχω πει πολλές φορές και επιμένω σε αυτό. Πραγματικά, το να χωρίζεις το κρεβάτι σου με κάποιον ή το σπίτι σου, δεν σημαίνει ότι τον μισείς. Μας έληξε ρε παιδιά, τι να κάνουμε τώρα; Η αγάπη όμως δεν θα παραμείνει; Πέρασα πολύ δύσκολα μετά τον χωρισμό μας, κάθε χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος».

Δες το απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day:



Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckg95itgjtfd)


Για το ίδιο θέμα είχε μιλήσει και η παρουσιάστρια σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Hello.

Η Ναταλία Γερμανού, είχε πει αναλυτικά:

«Εγώ συνειδητά δεν έφερα ποτέ στον κόσμο παιδιά. Ήταν επιλογή μου λόγω της ιδιαίτερης αγάπης που έχω στα παιδιά. Αυτό μπορεί να ακούγεται οξύμωρο, αλλά νομίζω ότι τελικά δεν είναι. Ένας άνθρωπος που αγαπά τα παιδιά, αντιλαμβάνεται την ευθύνη του να έχεις παιδιά και να πρέπει να αφοσιωθείς σε αυτά και καταλαβαίνει ότι δεν θα μπορέσει να το κάνει, όπως πρέπει, προτιμά να απέχει από αυτό που λέγεται μητρότητα.

Ούσα λοιπόν μια γυναίκα που επέλεξε συνειδητά να μην αναλάβει το θαύμα του να φέρει στον κόσμο μια καινούρια ζωή, παρακολουθώ με φρίκη αυτή την υπόθεση. Δεν έχω μετανιώσει», είπε και συνέχισε: «Μάλιστα, μεγαλώνοντας και βλέποντας τη ζωή μου και από μέσα και απέξω, συνειδητοποιώ ότι ήταν μια επιλογή που οριστικοποιήθηκε με τη βούλα στα 35 μου, όταν χώρισα από τον Πέτρο (σ.σ. Ίμβριο), με τον οποίο ήμουν παντρεμένη και θα ήταν λογικό να δημιουργήσω οικογένεια. Αν όχι τότε, πότε»;






Ειδήσεις σήμερα:

«Με ρωτούσε πόσο μεγάλα είναι τα οπίσθιά μου» - Τι αποκαλύπτει η «πέτρα του σκανδάλου» στη σχέση Πικέ - Σακίρα

Στη Θεσσαλονίκη στις 10 Ιουνίου ο Όλαφ Σολτς

Πανελλαδικές 2022: «Πρεμιέρα» με Νεοελληνική γλώσσα και Λογοτεχνία για τους μαθητές των ΓΕΛ



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης