Φοίβος: «Δεν υπήρχε ποτέ κόντρα με τον Νίκο Καρβέλα, τον Νίκο τον αγαπώ»

Φοίβος: «Δεν υπήρχε ποτέ κόντρα με τον Νίκο Καρβέλα, τον Νίκο τον αγαπώ»

«Ήταν κόντρα που δημιούργησαν οι εταιρείες», δήλωσε ο μουσικοσυνθέτης - Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελένη Μενεγάκη

foivos-eleni
Για τη φημολογούμενη κόντρα του με τον Νίκο Καρβέλα μίλησε ο Φοίβος, στην τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης είπε: «Τον Νίκο Καρβέλα τον αγαπούσα πολύ, τον θαύμαζα, ήταν κόντρα που δημιούργησαν οι εταιρείες. Δεν είχα κανένα θέμα ποτέ με τον Νίκο, είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckqo6pxzhc15)

Αναφορικά με το πώς βλέπει τη μουσική σήμερα, ο Φοίβος δήλωσε: «Έχει κάνει κακό στη μουσική η νέα εποχή. Είναι πιο εύκολα προσβάσιμη στον κόσμο και δεν την εκτιμούν τόσο πολύ». «Η μουσική σε προσδιόριζε σαν άνθρωπο παλιότερα. Τώρα έχει γίνει πιο πολύ σαν υπόκρουση, έχει γίνει δεδομένη, δεν της δίνεις τη σημασία που της έδινες παλιά», είπε στην εκπομπή «Ελένη» ο Φοίβος.

«Δεν ακούω ελληνικά τραγούδια, ακούω άλλου είδους μουσική. Εκτός στούντιο δεν έχω ακούσει ποτέ τραγούδι μου, δεν είχα καν τα CD μου. Ήταν ντροπή να ακούς ελληνικά στην εποχή μου, σε περίμεναν στη γωνία να σε δείρουν. Άσχετα που τώρα οι φίλοι με φωνάζουν τσιφτετελάκια», παραδέχτηκε αργότερα, στην Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckqo8y7ff9pl)


Στην ερώτηση για το πώς αισθανόταν όταν άκουγε τα τραγούδια του στο ραδιόφωνο, ο ίδιος απάντησε: «Είχα δύο άσχημα συναισθήματα. Την ανάγκη της φυγής, να εξαφανιστώ, και το δεύτερο ήταν όταν άκουγα τραγούδι μου και ήταν καλό, έλεγα αν θα μπορέσω να γράψω κάτι παρόμοιο. Οι απονομές των δίσκων ήταν οι πιο θλιβερές μου βραδιές μου».

Τέλος, αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο γράφει τα τραγούδια του. «Ήθελα βρω κάτι που θα σου μένει. Το θέμα είναι από την στιγμή που το είδος της μουσικής που ασχολούμαι πραγματεύεται συγκεκριμένα πράγματα, πώς θα βρίσκεις έναν τρόπο έξυπνο και διαφορετικό να μιλήσεις για την αγάπη», εξήγησε.

Δείτε το βίντεο

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckqnze59xv6h)



Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη για απάτη ανώτερο στέλεχος της Aeroflot στη Ρωσία- Πρόκειται για τον υπεύθυνο για τις αγορές αεροσκαφών

«Απέτυχα να δώσω τέλος στη ζωή μου», ο συζυγοκτόνος της φαρμακοποιού στην Καβάλα σπάει τη σιωπή του

Κυλιόμενη αξιολόγηση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων για την έκδοση του εμβολίου της Pfizer κατά της Omicron


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης