Survivor Spoiler: Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ποιοι παίκτες θα πάνε στον τάκο, δίπλα στον Σπύρο Μαρτίκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου; - Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

martikas
Μετά το τελευταίο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα.

Η ίδια δυσανασχετεί και θεωρεί πως ήταν μέρος σχεδίου να βγει στον τάκο απέναντι από τον Σπύρο Μαρτίκα με σκοπό να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Στο πλευρό της στέκεται και ο Άρης Σοϊλέδης αφού ισχυρίζεται πως υπήρξε κάποια συνεννόηση γύρω από την υποψηφιότητά της.

Δείτε το τρέιλερ

Survivor | Trailer | 15/06/2022


Απέναντι της θα βρει για ακόμη μία φορά την γνώμη του Σπύρου Μαρτίκα ο οποίος πιστεύει πως η Ασημίνα φοβάται να αντιμετωπίσει τη γνώμη του κοινού. Πώς εξελίσσονται οι σχέσεις μεταξύ τους; Η αγωνία στον τρίτο αγώνα ασυλίας θα αγγίξει κόκκινο. Όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Ένας ή μία, όμως, θα είναι εκείνος ή εκείνη που θα κερδίσει την ασυλία και θα προστατευτεί στην αποψινή ψηφοφορία.

 Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Το χθεσινό συμβούλιο έστειλε στον τάκο την Ασημίνα με τον Σπύρο, ο οποίος έχει λάβει μεγάλη υποστήριξη από το κοινό. Ποιοι άλλοι θα τον αντιμετωπίσουν; Σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες, η τελική τετράδα του τάκου συμπληρώνεται από τον Γιώργο Ταλάντσεβ και τον Στάθη Σχίζα.



Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη για απάτη ανώτερο στέλεχος της Aeroflot στη Ρωσία- Πρόκειται για τον υπεύθυνο για τις αγορές αεροσκαφών

«Απέτυχα να δώσω τέλος στη ζωή μου», ο συζυγοκτόνος της φαρμακοποιού στην Καβάλα σπάει τη σιωπή του

Κυλιόμενη αξιολόγηση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων για την έκδοση του εμβολίου της Pfizer κατά της Omicron

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης