MasterChef 2022: Στο πλατό ο σύντροφος της Καλλιόπης Μπεζαντέ

MasterChef 2022: Στο πλατό ο σύντροφος της Καλλιόπης Μπεζαντέ

«Ανοίγει η πόρτα και βλέπω την μαμά μου, την αδερφή μου, τον Μιχάλη», είπε η φιναλίστ - Δείτε το σχετικό βίντεο

masterchef22662
Λίγο πριν το MasterChef ρίξει αυλαία για φέτος και μία ανάσα πριν την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή, οι δύο φιναλίστ, Καλλιόπη Μπεζαντέ και Παναγιώτης Κουμουνδούρος, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με την οικογένειά τους και άλλα αγαπημένα πρόσωπα. Πιο συγκεκριμένα και ενόψει μιας ακόμη κρίσιμης βραδιάς, συγγενείς και φίλοι έδωσαν το «παρών», για να εμψυχώσουν τους δύο παίκτες.

«Ανοίγει η πόρτα και βλέπω την μαμά μου, την αδερφή μου, τον Μιχάλη. Είναι αυτό που έλεγα στα παιδιά, ότι ώρες ώρες ήθελα να φύγω για να με πάρει μια αγκαλιά η οικογένειά μου και να νιώσω ότι είναι μια πραγματική αγκαλιά από ανθρώπους που με νοιάζονται», είπε η Καλλιόπη Μπεζαντέ.

Η φιναλίστ του MasterChef 6 είδε μετά από καιρό την μητέρα με την αδερφή της, ενώ δίπλα της βρέθηκε και ο σύντροφός της Μιχάλης, ο οποίος και την συμβούλευσε να παραμείνει ψύχραιμη, καθ΄ όλη τη διάρκεια της δοκιμασίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο

MasterChef: Οι φιναλίστ υποδέχονται τους συγγενείς τους!



Υπενθυμίζεται, ότι σε αυτή την προτελευταία δοκιμασία τελικού, Παναγιώτης και Καλλιόπη καλούνται να παρουσιάσουν το δικό τους menu τεσσάρων σταδίων. Αυτό είναι και το τελευταίο menu, που θα παρουσιάσουν στο φετινό διαγωνισμό και εκτός από την εξαιρετική γεύση, την άρτια τεχνική, την εντυπωσιακή δημιουργικότητα και την αψεγάδιαστη εμφάνιση στα πιάτα, οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζητούν από τους δύο φιναλίστ να δουν την ουσιαστική εξέλιξη τους στον διαγωνισμό, τις γεύσεις που αγαπούν και τη μαγειρική τους ταυτότητα. Οι προσπάθειες τους θα βαθμολογηθούν από μια κοινή βαθμολογία και από τους τρεις chef κριτές για τον κάθε διαγωνιζόμενο.

Μέχρι στιγμής οι δύο φιναλίστ έχουν περάσει από πέντε ημέρες απαιτητικών δοκιμασιών, μη γνωρίζοντας τι κρύβουν οι σφραγισμένοι φάκελοι και τι θα κρύβει και ο σημερινός φάκελος.



Ειδήσεις σήμερα:

Ξέφυγε ο Ερντογάν, κόκκινος συναγερμός διαρκείας στο Αιγαίο

O Πούτιν «παλεύει να κρατηθεί όρθιoς» κατά τη διάρκεια ομιλίας και τα πόδια του λυγίζουν - Δείτε βίντεο

Τραγωδία στο Παγκράτι: Πήγε να μπει στο σπίτι της από το μπαλκόνι, έπεσε και σκοτώθηκε






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης