Βίκυ Καγιά για GNTM: «Αν πετύχουμε φέτος, δεν θα πετύχουμε μόνο από μένα αλλά από όλους»

Βίκυ Καγιά για GNTM: «Αν πετύχουμε φέτος, δεν θα πετύχουμε μόνο από μένα αλλά από όλους»

«Εύχομαι να πάμε καλά γιατί ποτέ δεν ξέρεις, δεν υπάρχει κάποιος άγραφος νόμος για τα νούμερα και την επιτυχία», δήλωσε μεταξύ άλλων, η Βίκυ Καγιά - Δείτε το σχετικό βίντεο

kagiagntm483
Για την επιστροφή της στο Greece's Next Top Model, μίλησε η Βίκυ Καγιά, η οποία δήλωσε, ότι είναι  συγκινημένη και πως έχει ακόμη πολλά συναισθήματα για το συγκεκριμένο πρότζεκτ.

Υπενθυμίζεται, ότι το ριάλιτι μοντέλων επιστρέφει για πέμπτη σεζόν, με τη fashion expert να κάνει την έπανοδό της, στην παρουσίαση, ύστερα από ένα χρόνο απουσίας.

«Κάναμε πρόβες με τη νέα κριτική επιτροπή και είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Είναι πολύ συγκινητικό. Είχα πει ότι αυτό το πράγμα δεν θα ξαναγυρίσει αλλά χαίρομαι που γύρισε, έχω ακόμα πολύ δυνατά συναισθήματα», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια στην κάμερα του «Breakfast@Star».

«Εύχομαι να πάμε καλά γιατί ποτέ δεν ξέρεις, δεν υπάρχει κάποιος άγραφος νόμος για τα νούμερα και την επιτυχία. Είμαστε αληθινά χαρούμενοι και ευγνώμονες. Βρεθήκαμε με πολλές αλλαγές αλλά αυτά έχει η ζωή και η τηλεόραση. Όποιος λέει ότι κάνει επιτυχία μόνος του δεν ξέρω αν λέει την αλήθεια… Αν πετύχουμε φέτος δεν θα πετύχουμε μόνο από μένα αλλά από όλους. Φέτος θα έχουμε νέα είσοδο στο family room από την Έλενα Γαλύφα. Έχουμε πλέον τον Γιώργο στην κριτική επιτροπή, η Σοφία είναι ένα πολύ σημαντικό κορίτσι της μόδας και ένας Τάσος που είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης», συμπλήρωσε τέλος, η Βίκυ Καγιά.

Δείτε το βίντεο


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckpovo7w797d)






Ειδήσεις σήμερα:

Δίκη Φιλιππίδη: Στο βήμα ξανά η δεύτερη γυναίκα που τον κατήγγειλε για απόπειρα βιασμού


Κρήτη: Το μεσημέρι η κηδεία του 22χρονου - Βάφτισαν το βρέφος του, του έδωσαν το όνομά του πατέρα του


Fuel pass: Έρχεται γενναία παρέμβαση, αυξημένη επιδότηση στα νησιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης