Κλόε Καρντάσιαν: Έχει μείνει μισή μετά τον χωρισμό της με τον Τρίσταν Τόμπσον

Κλόε Καρντάσιαν: Έχει μείνει μισή μετά τον χωρισμό της με τον Τρίσταν Τόμπσον

Η αδερφή της Κιμ έχει προσωπικό γυμναστή και προσέχει πολύ τον εαυτό της

Khloe
Η Κλόε Καρντάσιαν παρουσίασε τη λεπτή της μέση σε μια ανάρτηση που μοιράστηκε στο Instagram του κομμωτή της, αφού παραδέχτηκε ότι έχασε πολλά κιλά μετά τον χωρισμό της με τον Τρίσταν Τόμπσον.

Η 37χρονη έδειξε την γυμνασμένη της σιλουέτα φορώντας ένα εφαρμοστό στενό ροζ τοπ και ένα γυαλιστερό παντελόνι σε πιο σκούρα απόχρωση, Η Κλόε έδειχνε πολύ υπερήφανη με τη νέα της σιλουέτα.

Η αδερφή της Κιμ είναι αλήθεια πως προσέχει πολύ την εξωτερική της εμφάνιση καθώς έχει προσωπικό γυμναστή.


Μιλώντας στο USA Today, η Κλόε παραδέχτηκε πρόσφατα ότι «ήταν δύσκολο» να μάθει τα νέα της τελευταίας απιστίας του Τρίσταν.

Κλείσιμο
Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Good Morning America, με αφορμή το νέο ριάλιτι «The Kardashians» η Κλόε Καρντάσιαν μίλησε για τον γάμο της, που διαλύθηκε, τις απιστίες του Τρίσταν, αλλά και το παιδί που απέκτησε ο μπασκετμπολίστας με μία άλλη γυναίκα, ενώ εκείνη του είχε δώσει ακόμα μία ευκαιρία.

«Όταν ήμουν με τον Τρίσταν στην αρχή, ένιωθα τρομερή ασφάλεια κοντά του. Ήμασταν πολύ καλά», είπε αρχικά και ανέφερε πως τα προβλήματα μεταξύ τους ξεκίνησαν, λίγο πριν γεννήσει το παιδί τους.

«Θυμάμαι, όταν με απάτησε λίγο πριν γεννήσω την Τρου και παρόλα αυτά, κατάφερα να τον έχω ακόμα στην αίθουσα τοκετού. Μπορεί να φαινόταν περίεργο στον έξω κόσμο, αλλά εγώ ήθελα, όταν η κόρη μου παρακολουθεί τα βίντεο της οικογένειάς μας, να είναι αγνά και τέλεια», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, ο πρώην σύζυγός της μπορεί να φέρθηκε άσχημα σε εκείνη, όμως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι είναι ένας πολύ καλός πατέρας.

«Απλώς δεν ήταν ο σωστός τύπος για εμένα», δήλωσε η Καρντάσιαν και στη συνέχεια, εξήγησε πως αυτό που κατέστρεψε τον γάμο τους ολοκληρωτικά ήταν η δημοσιότητα που δόθηκε σε αυτά τα θέματα, τα οποία είναι πολύ προσωπικά.

«Όλοι λαχταρούμε να έχουμε την ιδιωτικότητά μας, ειδικότερα σε τόσο λεπτά ζητήματα. Πλέον, προσπαθώ να μη δείχνω τίποτα στα social media από όσα συμβαίνουν στην πραγματική μου ζωή», εξήγησε.

Κλόε δεν σου άξιζε αυτό
Στη συνέχεια, ο Τρίσταν μίλησε απευθείας στη σταρ του Keeping Up With The Kardashians με την οποία άρχισε να βγαίνει για πρώτη φορά το 2016.

«Khloe, δεν σου αξίζει αυτό. Δεν σου αξίζει η στενοχώρια και ο εξευτελισμός που σου προκάλεσα. Δεν σου αξίζει ο τρόπος με τον οποίο σου φέρθηκα όλα αυτά τα χρόνια. Οι πράξεις μου σίγουρα δεν συνάδουν με τον τρόπο που σε βλέπω. Σε σέβομαι και σε αγαπώ απεριόριστα. Ανεξάρτητα από το τι μπορεί να νομίζεις. Και πάλι, λυπάμαι τόσο απίστευτα», είχε αναφέρει.

Ειδήσεις σήμερα:

Τζάστιν Μπίμπερ: Ανακοίνωσε ότι παρέλυσε το μισό του πρόσωπο - Δείτε βίντεο


Power Pass: Την Πέμπτη ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις - Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι


Κακοκαιρία «GENESIS»: Πώς θα εξελιχθούν τα φαινόμενα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης