Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Έξαλλη η τηλεπερσόνα για τον τρόπο που παρουσιάζεται στο νέο ριάλιτι της οικογένειας

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Έξαλλη η τηλεπερσόνα για τον τρόπο που παρουσιάζεται στο νέο ριάλιτι της οικογένειας

Η διάσημη τηλεπερσόνα αλλά και ο σύντροφός της, Τράβις Μπάρκερ, έχουν ενοχληθεί με το μοντάζ που γίνεται στα επεισόδια - Δείτε το βίντεο με όσα είπε 

kardashian-barker-arthro
Φανερά ενοχλημένη με το μοντάζ της σειράς «The Kardashians» είναι η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, μετά το επεισόδιο στο οποίο προβλήθηκε ο αρραβώνας της με τον Τράβις Μπάρκερ. Αφορμή στάθηκε το τέταρτο επεισόδιο που προβλήθηκε στo νέο ριάλιτι του Hulu, που ήταν σχετικό με τον αρραβώνα της τηλεπερσόνας με τον ντράμερ.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο ένατο επεισόδιο της σειράς, την ενόχλησε που η παραγωγή δημιούργησε «ένα δράμα γύρω από τον αρραβώνα της και τον πρώην σύντροφό της, Σκοτ Ντίσικ».

Πιο συγκεκριμένα, η Καρντάσιαν είπε στη φίλη της, Στεφ Σέφερντ: «Είμαι ευαίσθητη με αυτόν τον άνθρωπο και στα συναισθήματά μου για εκείνον. Επικοινωνώ μαζί του για τα παιδιά και φροντίζω να είναι καλά. Αλλά εκτός από αυτό, μόλις αρραβωνιάστηκα και θέλω να το απολαύσω, να είμαι χαρούμενη και να ζήσω τη στιγμή. Δεν νομίζω ότι αυτό αφορά τον Σκοτ».

O μουσικός ζήτησε από τη 42χρονη αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν να την παντρευτεί στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια τον περασμένο Οκτώβριο, και πιο συγκεκριμένα στην παραλία του ξενοδοχείου Rosewood Miramar Beach, όπου είχε ζητήσει να στηθεί ένας «κλοιός» από κατακόκκινα τριαντάφυλλα και λευκά κεριά.

Στις φωτογραφίες που πόσταρε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν το ίδιο βράδυ στον λογαριασμό της στο Instagram, επιβεβαιώνοντας την πρόταση γάμου, το ζευγάρι φαίνεται να στέκεται αγκαλιασμένο μέσα στην «αγκαλιά» από τριαντάφυλλα, με τον 45χρονο να φοράει ένα από ριγέ T-Shirt και την ίδια ένα μαύρο ριχτό σύνολο. «Για πάντα» έγραφε η λεζάντα της ανάρτησης, που συγκέντρωσε εκατομμύρια likes.

245846350_401908358183402_4292444030374081768_n


Ο Ντίσικ είχε εκφράσει την ανησυχία του σχετικά με τον επικείμενο τότε αρραβώνα της μητέρας των παιδιών του. Οι δυο τους έχουν χωρίσει από το 2015, αλλά οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές και ως γονείς αλλά και ως φίλοι.


Παρόλα αυτά, η Καρντάσιαν εξομολογήθηκε ότι δεν θα έπρεπε την ημέρα του αρραβώνα της να προβληθεί το δράμα γύρω από τον Ντίσικ, αλλά στην ευτυχία της. «Το επεισόδιο θα έπρεπε να είναι ενθαρρυντικό, με το να βγαίνω από τοξικές σχέσεις και να έχω μια παραμυθένια ιστορία αγάπης».

Στην πορεία της συζήτησης, η τηλεπερσόνα ανέφερε ότι επειδή ο αρραβώνας έγινε ξαφνικά, αφού ο Μπάρκερ της έκανε έκπληξη, τα παιδιά της δεν το ήξεραν  και όταν το έμαθε η κόρη της, αντέδρασε. Αυτό έδωσε «τροφή» στους ανθρώπους του καναλιού, σύμφωνα με την ίδια, να επικεντρωθούν στο δράμα του Ντίσικ και της κόρης του, αντί να σταθεί στο ευτυχές γεγονός, ότι η ίδια προχώρησε με έναν άνθρωπο που αγαπά και την αγαπάει.

Δείτε το βίντεο

Kourtney Kardashian 'Annoyed' At Her Storyline In 'The Kardashians'


«Πάντα είχα στο μυαλό μου τις φωνές των φίλων μας και της οικογένειάς της, που μας έλεγαν ότι κάποια στιγμή θα είμαστε σίγουρα ξανά μαζί και θα λύσουμε τα προβλήματά μας», είπε πριν μερικούς μήνες ο Ντίσικ και συμπλήρωσε: «Ένιωθα σαν να στέκομαι πάντα με το ένα πόδι έξω από την πόρτα».


«Από τη στιγμή που ξεκίνησε με τον Τράβις, ένιωσα πως την έχασα από κολλητή μου. Τώρα απλώς, μοιραζόμαστε την επιμέλεια των παιδιών μας. Νομίζω ότι είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα, που έχω κάνει στη ζωή μου, αλλά έτσι θα καταφέρω να προχωρήσω μπροστά», εξήγησε. Η Καρντάσιαν ισχυρίζεται ότι οι παραγωγοί βασίστηκαν σε αυτά τα λόγια και μετέτρεψαν το επεισόδιο του αρραβώνα της, στο δράμα του Σκοτ Ντίσικ

Κλείσιμο
Τον Μάιο του 2022,  ο Τράβις Μπάρκερ και η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης, σε μία ρομαντική τελετή στο Πορτοφίνο της Ιταλίας. Το ροκ ζευγάρι της showbiz επέλεξε το κάστρο «Castello Brown», που χρονολογείται από τον 16ο αιώνα, για να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου. 

Ο γάμος τους έγινε σε στενό κύκλο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με την οικογένεια και τους φίλους τους να αναρτούν στιγμιότυπα στα social media, μόνο αφού είχε ολοκληρωθεί το μυστήριο.


Ειδήσεις σήμερα

Συνελήφθη άτομο με πάνω από 2,5 εκατομμύρια αρχεία με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων

Μητσοτάκης στο Politico: Κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να συντρίψουν το ανθρώπινο πνεύμα με εκφοβισμό και όπλα

Κατασχέθηκαν 300 κιλά κοκαϊνης μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη - Τέσσερις συλλήψεις







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης