Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Ο Σκοτ Ντίσικ εκφράζει τα συναισθήματά του για τη σχέση της με τον Τράβις Μπάρκερ

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Ο Σκοτ Ντίσικ εκφράζει τα συναισθήματά του για τη σχέση της με τον Τράβις Μπάρκερ

Ο πρώην σύντροφος της διάσημης τηλεπερσόνας μίλησε για τη νέα της σχέση με τον ντράμερ κι εξήγησε πως νιώθει - «Προτιμώ να τους βλέπω μαζί κι ευτυχισμένους, παρά να βγω εντελώς από τη ζωή της»

kravis
Αν και η σχέση της με τον Τράβις Μπάρκερ έχει γεμίσει ευτυχία την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, ο πρώην σύντροφός της δεν φαίνεται να χαίρεται ιδιαίτερα που η διάσημη τηλεπερσόνα προχώρησε τη ζωή της.

Ο λόγος για τον Σκοτ Ντίσικ, τον άντρα με τον οποίο απέκτησε τα τρία της παιδιά, τον Μέισον, την Πενέλοπε και τον Ρέιν.


Σε συζήτηση που έκανε με την Κλόε Καρντάσιαν στην πρεμιέρα του νέου ριάλιτι της Hulu, «The Kardashians» ο Σκοτ Ντίσικ εξέφρασε τα πραγματικά του συναισθήματα σχετικά με τον δεσμό των «Κράβις» (Κόρτνεϊ Καρντάσιαν - Τράβις Μπάρκερ).

«Πάντα είχα στο μυαλό μου τις φωνές των φίλων μας και της οικογένειάς της, που μας έλεγαν ότι κάποια στιγμή θα είμαστε σίγουρα ξανά μαζί και θα λύσουμε τα προβλήματά μας», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Ένιωθα σαν να στέκομαι πάντα με το ένα πόδι έξω από την πόρτα».

Κλείσιμο

Αν και η σχέση τους κράτησε μία δεκαετία, από το 2005 έως το 2015, το ζευγάρι κατάφερε να διατηρήσει μία πολύ στενή φιλική σχέση και μάλιστα, ο Σκοτ είχε φτάσει να θεωρεί την Κόρτνεϊ την «καλύτερή του φίλη».

«Από τη στιγμή που ξεκίνησε με τον Τράβις, ένιωσα πως την έχασα από κολλητή μου. Τώρα απλώς, μοιραζόμαστε την επιμέλεια των παιδιών μας. Νομίζω ότι είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα, που έχω κάνει στη ζωή μου, αλλά έτσι θα καταφέρω να προχωρήσω μπροστά», εξήγησε αργότερα ο Σκοτ Ντίσικ.


Εκτός από την Κόρτνεϊ όμως, ανέφερε πως του λείπει ολόκληρη η οικογένεια Καρντάσιαν. «Νιώθω σαν να έχω βγει πλέον, από την οικογένεια. Σαν να με άφησαν απ' έξω και αυτό είναι επώδυνο, ειδικότερα αν δεν έχεις άλλη οικογένεια να πας», είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως ο Σκοτ Ντίσικ έχει χάσει και τους δύο γονείς του και δεν έχει αδέρφια. Η μητέρα του έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2013 και ο πατέρας του πέθανε κι εκείνος λίγους μήνες αργότερα.


Αυτή η μοναξιά κάνει την κατάσταση ακόμα πιο σκληρή για εκείνον. Ωστόσο, παραδέχτηκε πως προτιμά να είναι εκεί τριγύρω και ας βλέπει τους Κράβις τόσο ερωτευμένους κι ευτυχισμένους, παρά να μην βρίσκεται καθόλου στη ζωή των Καρντάσιαν.



Ειδήσεις σήμερα:

110 χρόνια από το ναυάγιο του Τιτανικού σε 16 φωτογραφίες

Κίνα: Τι τρέχει στα αλήθεια στη Σαγκάη - Γιατί είναι τόσο τρομοκρατημένοι οι Κινέζοι

Δολοφονία Καρολάιν: Στο βήμα του μάρτυρα σήμερα η σύμβουλος ψυχικής υγείας που παρακολουθούσε το ζευγάρι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης