Ιωάννα Μαλέσκου: «Όλοι θέλουν τον χρόνο και τον χώρο για να κάνουν τα βήματά τους»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Όλοι θέλουν τον χρόνο και τον χώρο για να κάνουν τα βήματά τους»

«Σπουδαίο πράγμα να μπορείς να κλείνεις τα αυτιά σου σε όσα κάποιοι «λένε» και να έχεις τα μάτια σου ανοικτά για εκείνα που “λένε για εσένα κάτι”», γράφει η παρουσιάστρια

Maleskou
Λίγο πριν το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν η Ιωάννα Μαλέσκου προχώρησε σε μια ιδιαίτερη ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια του «Love It» θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις της και να στείλει μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση.

Ακολουθεί η δημοσίευση που έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου στο Instagram
«Σπουδαίο πράγμα να μπορείς να κλείνεις τα αυτιά σου σε όσα κάποιοι «λένε» και να έχεις τα μάτια σου ανοικτά για εκείνα που «λένε για εσένα κάτι». Και μιας και στο εξής θα τα «λέμε» πιο… ανοικτά, ας διευκρινίσουμε κάτι που κατά καιρούς κάποιοι αναρωτήθηκαν για εμένα: Ποια είμαι στα αλήθεια. Είμαι η ίδια με διαφορετικές πλευρές. Να, όπως εδώ, σε κάθε φωτό η ίδια κι όμως τόσο διαφορετική (;)».

«Έτσι είναι ΟΛΟΙ οι άνθρωποι (υποθέτω). Δεν νομίζω να είμαι δα και τόσο «δύσκολη» να με καταλάβεις. Ή μήπως όχι; Βολικό να το «λες» όμως εκεί που «νομίζεις ότι σε παίρνει». Ειδικά αν ο/η αποδέκτης δείχνει να μην αντιδρά. Η ιστορία όμως έχει δείξει, ότι όλοι θέλουν το χρόνο και το χώρο (και) σε αυτόν τον «χώρο», για να κάνουν τα βήματά τους, ειδικά αν βασίζονται στις δικές τους πλάτες, ακολουθούν την καρδιά και το ένστικτό τους και κυρίως στέκονται στο ύψος τους (έλα το τιμημένο 1,70). Τα φιλιά και την αγάπη μου».

Ειδήσεις σήμερα

Το «σπουδαιότερο κίνημα στην ιστορία» των ΗΠΑ η επίθεση των οπαδών του στο Καπιτώλιο για τον Τραμπ - Δείτε βίντεο από την ακρόαση

Ο Ζελένσκι μίλησε με Μακρόν για «βαριά όπλα» και την υποψηφιότητα της χώρας του για ένταξη στην ΕΕ

Βρετανία, Γερμανία και Γαλλία ζητούν το Ιράν «να τερματίσει την πυρηνική κλιμάκωση»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης