Νίκη Παλληκαράκη για Γιάννη Μπέζο: «Είχα την εξυπνάδα να του πω μια βλακεία, μου είπε μία ατάκα, σηκώθηκα και έφυγα»

Νίκη Παλληκαράκη για Γιάννη Μπέζο: «Είχα την εξυπνάδα να του πω μια βλακεία, μου είπε μία ατάκα, σηκώθηκα και έφυγα»

«Ο Γιάννης είναι μεγάλο πειραχτήρι, δεν σε αφήνει σε χλωρό κλαρί», δήλωσε στην πιο πρόσφατη συνέντευξή της, η ηθοποιός - Δείτε το σχετικό βίντεο

nikipallikaraki122
Για τη θεατρική παράσταση, όπου συμμετέχει αλλά και τη σχέση που έχει με τον Γιάννη Μπέζο, μίλησε η Νίκη Παλληκαράκη. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Κυψέλη», όπου θυμήθηκε, μεταξύ άλλων, αστείες στιγμές με συναδέλφους της, μεταξύ των οποίων και τη φάρσα που είχε επιχειρήσει να κάνει στον Κώστα Βουτσά.

Σχετικά με αυτό είπε: 
«Υπήρξαν πάρα πολλές αστείες στιγμές στις συνεργασίες που είχα, ειδικά με τους μεγάλους κωμικούς. Πρόλαβα και τον Κώστα Βουτσά στα μεγάλα του, ο οποίος ήταν μεγάλο πειραχτήρι επί σκηνής! Όλοι οι κωμικοί είναι πολύ μεγάλα πειραχτήρια και είναι το λιγότερο ανόητο να θεωρείς εσύ ότι κάποια στιγμή θα τους κάνεις και συ μια φάρσα» και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Είχα προσπαθήσει να κάνω φάρσα τόσο στον Κώστα Βουτσά όσο και στον Γιάννη Μπέζο. Δεν έγινε όμως τίποτα. Να σας πω όμως για τον Μπέζο, όπου στην πρώτη μου δουλειά και τον πρώτο μου ρόλο που ήταν στον "Κατά φαντασίαν ασθενή" κατάλαβα πως είναι μεγάλο πειραχτήρι ο Γιάννης. Μεγάλο σχολείο κωμωδίας και γενικά τον θεωρώ μέντορα μου, όπως και τη Ναταλία Τσαλίκη. Είναι δάσκαλοι μου εφόσον είναι από τους πρώτους ανθρώπους που δούλεψα».

Τέλος, η ηθοποιός αποκάλυψε ένα αστείο περιστατικό που συνέβη ανάμεσα στην ίδια και τον Γιάννη Μπέζο.

«Ο Γιάννης Μπέζος δεν σε αφήνει σε χλωρό κλαρί. Το μόνο δηλαδή που εκπαιδεύεσαι είναι "ας μην γελάω, ας σώσω την παράσταση", Είχα λοιπόν την εξυπνάδα και γω, όπως ήμουν πεσμένη κάνοντας την κόρη του στα γόνατα του, να του πω μια βλακεία και μου είπε μια ατάκα… σηκώθηκα και έφυγα. Έκλεισε η αυλαία, δεν μπορούσα να κρατηθώ και πήγαμε παρακάτω».


Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckljeiqc04p5)



Ειδήσεις σήμερα

Η έκθεση DNA δείχνει ποιοι είχαν ενεργό ρόλο στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Τα κίνητρα για εξοικονόμηση ενέργειας σε Δημόσιο και νοικοκυριά

Στο 50% των ολοήμερων σχολείων η επέκταση ωραρίου έως τις 17:30 - Διορισμοί εκπαιδευτικών και το καλοκαίρι


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης