Νίκη Παλληκαράκη: «Νιώθω μεγάλη τιμή που μου έγινε πρόταση να συμμετέχω σε μια τόσο πετυχημένη σειρά, όπως η “Γη της Ελιάς”»

Νίκη Παλληκαράκη: «Νιώθω μεγάλη τιμή που μου έγινε πρόταση να συμμετέχω σε μια τόσο πετυχημένη σειρά, όπως η “Γη της Ελιάς”»

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά του Mega και την πρόταση που της έγινε να συμμετάσχει 

nikh
Ο Αλέξης Μίχας από την εκπομπή «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τη Νίκη Παλληκαράκη. H αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς», για την υποκριτική η οποία λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά στη ζωή της αλλά και το πρώτο της «σεντόνι» επί σκηνής.

«Νιώθω μεγάλη χαρά και τιμή που μου έγινε πρόταση να συμμετέχω σε μια πετυχημένη σειρά όπως είναι η “Γη της Ελιάς”», ανέφερε η Νίκη Παλληκαράκη ενώ αποκάλυψε ότι αναμένονται συγκλονιστικές εξελίξεις στην πορεία των επεισοδίων. «Η Φανή Αναστασίου είναι μια επιτυχημένη δικηγόρος, χήρα, η οποία μεγαλώνει το παιδί της Αντιγόνης, τη μικρή Αγγελική. Έχει στενή σχέση με τη Μαρία και σε αντιπαράθεση με τον Ισίδωρο. Και έπεται εξαιρετική συνέχεια», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την «χρυσή ομάδα» πίσω από τη σειρά του MEGA που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό, η Νίκη Παλληκαράκη σημείωσε ότι: «Ο Αντρέας Γεωργίου, η Βάνα Δημητρίου και ο Κούλλης Νικολάου, έχουν τρομερή δύναμη. Δεν είχα δουλέψει ξανά μαζί τους, αλλά ήξερα τις δουλειές τους και θαύμαζα όσα είχαν κάνει. Όταν με πήραν από την παραγωγή έκανα σαν τη χαζή από τη χαρά μου. Υποκλίνομαι στο μυαλό του Αντρέα Γεωργίου και στο πόσο αγαπάει τη δουλειά. Ξέρει τι θέλει».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckgd37vhzf89)

Η Νίκη Παλληκαράκη αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τη μικρή «Αγγελική» στη σειρά. «Η μικρή Αγγελική στα γυρίσματα κλέβει την παράσταση. Με τον Αντρέα έχουν ένα δικό τους κώδικα επικοινωνίας στα γυρίσματα», σχολίασε.

Η ηθοποιός μίλησε και για την αγάπη που έχει στο θέατρο. «Τελείωσα συνειδητά την ιατρική, αλλά για εμένα ήταν λυτρωτικό να γυρίσω στο θέατρο. Το θέατρο μου έλυσε υπαρξιακά ζητήματα. Δεν χρειάστηκε να πάω σε ψυχίατρο, μου φώτισε τα σκοτάδια», τόνισε, ενώ μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές που έχει αντιμετωπίσει παραδέχτηκε ότι: «Ήταν δύσκολο που μέσα σε ένα χρόνο έχασα και τους δυο γονείς μου».

Τέλος, η Νίκη Παλληκαράκη περιέγραψε τη συνεργασία της με τη Μαρινέλλα. «Όταν δούλεψα με τη Μαρινέλλα έπαθα το πρώτο μου “σεντόνι”, έπεσα στα πόδια της, σήκωσα το κεφάλι γιατί έπρεπε να πω τα λόγια μου και δεν μπορούσα. Χάθηκα, ήταν μια μαγική στιγμή», είπε.



Ειδήσεις σήμερα

Πώς δουλεύει η βιομηχανία των κλικ

Καιρός: Τριήμερο ζέστης με υψηλές θερμοκρασίες - Χαλάει ο καιρός την ερχόμενη εβδομάδα

Βουλγαρία: Φεύγουν οι Ουκρανοί πρόσφυγες διότι τους διώχνουν από τα ξενοδοχεία λόγω σεζόν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης