Θανάσης Βισκαδουράκης: «Ο πατέρας μου ήθελε να μου ζητήσει συγγνώμη, πριν πεθάνει»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη σχέση του με τον πατέρα του και τις τελευταίες του στιγμές - Δείτε βίντεο
Για τη σχέση του με τον πατέρα του και τον ιδιαίτερο δεσμό που είχαν μίλησε οΘανάσης Βισκαδουράκης.
Ο ηθοποιός θα βρεθεί καλεσμένος απόψε στην εκπομπή «Ανοιχτά» και στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, αναφέρθηκε στον πατέρα του και τις τελευταίες του στιγμές.
«Όποτε τον σκέφτομαι, μου έρχεται αυτή η αυστηρότητα στο πρόσωπό του. Νιώθω ότι μου λέει πάλι: "Γιατί ήρθες; Πίσω". Αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ο πατέρας μου ήταν πολύ αυστηρός, είχε κανόνες», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις στιγμές, λίγο πριν τον θάνατό του. Όπως ανέφερε, ο πατέρας του ήθελε να του ζητήσει συγγνώμη.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckld65232rbt)
«Ήθελε να μου ζητήσει συγγνώμη, πριν πεθάνει. Του λέω κι εγώ "μπαμπά, θα πας εκεί και θα τα πεις πάνω με τον μεγάλο. Εγώ να ξέρεις ότι σε ευχαριστώ», εξήγησε.
Στο παρελθόν, ο Θανάσης Βισκαδουράκης είχε μιλήσει ξανά για τον ιδιαίτερο δεσμό που είχε με τον πατέρα του.
«Ακόμα κι αν ο πατέρας μου απέτυχε σαν μπαμπάς, πέτυχε να ενώσει όλους αυτούς τους ανθρώπους. Η νέα γενιά δεν υποστηρίζει αυτά που δημιούργησε ο πατέρας μου και είναι πολύ λογικό, γιατί η κοινωνία προχωράει κι εξελίσσεται», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Όσο για τη μεταξύ τους σχέση, είπε: «Τον πατέρα μου τον γνώρισα σε ηλικία 18 ετών, μετά έφυγα 2 χρόνια φαντάρος και στα 20 μου ήρθα κοντά του και με ξαναέδιωξε. Έμαθα τη νοηματική, μόνο και μόνο για να μπορώ να συνομιλώ λίγο με τον πατέρα μου. Να του χτυπάω το κουδούνι στις 3 και να πάω να φάω λίγο φαγητό, αν πεινάω. Γι' αυτό μετά μπήκα στα μπουζούκια, για να τρώω και να μην τον έχω ανάγκη».
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.