Θανάσης Βισκαδουράκης: «Έμαθα τη νοηματική για να μπορώ να συνεννοούμαι με τον πατέρα μου»

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Έμαθα τη νοηματική για να μπορώ να συνεννοούμαι με τον πατέρα μου»

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη σχέση του με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν κωφός, αλλά και τον γιο του που του δίδαξε τι σημαίνει «οικογένεια»

viskadourakis
Για τη σχέση του με τον πατέρα του μίλησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης και αποκάλυψε πως για να μπορεί να συνεννοηθεί μαζί του, έμαθε τη νοηματική.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε πως ο πατέρας του είναι κωφός κι είναι μάλιστα, ο ιδρυτής του Σωματείου Κωφών Ελλάδος από το 1945.

«Ακόμα κι αν ο πατέρας μου απέτυχε σαν μπαμπάς, πέτυχε να ενώσει όλους αυτούς τους ανθρώπους. Η νέα γενιά δεν υποστηρίζει αυτά που δημιούργησε ο πατέρας μου και είναι πολύ λογικό, γιατί η κοινωνία προχωράει κι εξελίσσεται», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cixypb4hnthd)

Όσο για τη μεταξύ τους σχέση, είπε: «Τον πατέρα μου τον γνώρισα σε ηλικία 18 ετών, μετά έφυγα 2 χρόνια φαντάρος και στα 20 μου ήρθα κοντά του και με ξαναέδιωξε. Έμαθα τη νοηματική, μόνο και μόνο για να μπορώ να συνομιλώ λίγο με τον πατέρα μου. Να του χτυπάω το κουδούνι στις 3 και να πάω να φάω λίγο φαγητό, αν πεινάω. Γι' αυτό μετά μπήκα στα μπουζούκια, για να τρώω και να μην τον έχω ανάγκη».

Στη συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση του με τον γιο του. Όπως είπε χαρακτηριστικά, με τον ερχομό του, ένιωσε για πρώτη φορά πως έχει οικογένεια.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cixyhcfe04cp)

«Έχω μιλήσει στον γιο μου για τα παιδικά μου χρόνια. Με είχε ρωτήσει, γιατί τον ονομάσαμε Ιερώνυμο και του απάντησα πως έτσι έλεγαν τον πατέρα μου και τον αγαπώ πολύ. Η βάφτισή του ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου, που έκλαψα πάνω από μιάμιση ώρα. Δεν έχω κλάψει ούτε στην κηδεία του πατέρα μου. Με τον γιο μου και τους ανθρώπους που ήταν στην εκκλησία, ένιωσα για πρώτη φορά ότι έχω οικογένεια. Ο μπαμπάς, η μαμά και το σπίτι είναι το ωραιότερο πράγμα στη ζωή», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ηθοποιός μίλησε επίσης για την εμπειρία του στο Survivor.

Αρχικά, αποκάλυψε πως ο λόγος, για τον οποίο μπήκε στο Survivor ήταν τα χρήματα.

«Τέτοια λεφτά δεν δίνονται στο θέατρο, ούτε στον κινηματογράφο. Το ποσό ήταν τεράστιο», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως δήλωσε στη συνέχεια, οι συνθήκες διαβίωσης στον Άγιο Δομίνικο είναι αφόρητες. «Έχει 97% υγρασία και βρώμα. Δεν περίμενα με τίποτα ότι θα ζω με δύο κουταλιές ρύζι την ημέρα. Δεν πίστευα ότι όπως ξυπνήσεις, πίνεις λίγο νερό και ξαναξαπλώνεις. Δεν περίμενα ότι θα χτυπάει τόσο πολύ ο ήλιος, η βροχή, η υγρασία, να προστατεύεις το κουβερτάκι μου, τα δύο εσώρουχα, τις δύο κάλτσες», δήλωσε. 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cixydj5wehvd)



Ειδήσεις σήμερα:

Πότε η κεταμίνη μπορεί να επιφέρει τον θάνατο

Εξανεμίζονται οι ελπίδες για γενική κατάπαυση πυρός στην Ουκρανία - Στο ναδίρ οι σχέσεις Πούτιν-Αμπράμοβιτς

Αψιμαχίες Μαξίμου – Χαριλάου Τρικούπη για τις ψήφους των κεντρώων και το δίλημμα: «Σταθερότητα ή ακυβερνησία;»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης