Άγριες Μέλισσες: Η Δανάη Μιχαλάκη για την επίμαχη σκηνή της σειράς που επικρίθηκε - «Το αντιμετωπίζω με χιούμορ»

Άγριες Μέλισσες: Η Δανάη Μιχαλάκη για την επίμαχη σκηνή της σειράς που επικρίθηκε - «Το αντιμετωπίζω με χιούμορ»

Η ηθοποιός υποδύεται στη σειρά τη Δρόσω, η οποία απέκτησε παιδί με τον άνδρα της αδερφής της και προκάλεσε αντιδράσεις - Δείτε το σχετικό βίντεο 

mixalakidanai
Για τον ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε η Δανάη Μιχαλάκη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην αντιμετώπιση που έχει η τηλεοπτική Δρόσω από τον κόσμο που τη συναντά στον δρόμο.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη», η ηθοποιός είπε αρχικά για την πρώτη της οντισιόν στη σειρά: «Δεν ήξερα τότε τι εστί “Άγριες Μέλισσες”, πήγα στην οντισιόν, απλά για να πάω, είπα “Δεν έχω να χάσω κάτι”».  Όπως περιέγραψε η ίδια στη συνέχεια,  μέχρι να βρεθεί στο στούντιο για το πρώτο γύρισμα, δεν είχε συνειδητοποιήσει το τι συνέβαινε. Η ίδια μάλιστα, είχε αναχωρήσει για τη Σύρο για να δουλέψει σεζόν, μέχρι που την κάλεσε η βοηθός σκηνοθέτη για να της πει πότε θα γίνει η πρώτη ανάγνωση των επεισοδίων.

«Όλο και κάτι θα ερχόταν, γιατί πιστεύω πως όταν θες κάτι πραγματικά και το κυνηγάς σου έρχεται», συμπλήρωσε.

Στην πορεία της συνέντευξης, η Δανάη Μιχαλάκη περιέγραψε και το πώς αντιμετωπίζει τα επικριτικά σχόλια του κόσμου για την επίμαχη σκηνή, όπου η Δρόσω έχει μία πολύ προσωπική στιγμή με τον άντρα της αδερφής της: «Το αντιμετωπίζω με χιούμορ, επίσης το θεωρώ γλυκό να βλέπεις πως κάποιος ταυτίζεται με αυτό που κάνεις, και αυτό ίσως σημαίνει πως κάτι κάνεις καλά».

faysbook.gr Άγριες Μέλισσες-Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο!


Στην ερώτηση αν μετά τη μεγάλη επιτυχία της σειράς, την τρομάζει το επόμενό της επαγγελματικό βήμα, απαντά πως όχι, και πως όλα αποτελούν μια πρόκληση και το ζήτημα είναι αυτό που θα έρθει να έχει ενδιαφέρον. «Το ιδανικό θα ήταν να κάνεις κάτι κόντρα. Θα ήθελα πολύ να παίξω σε κωμωδία» αποκαλύπτει.

Η Δανάη Μιχαλάκη φέτος το καλοκαίρι θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Αντιγόνη», το γνωστό έργο του Σοφοκλή που θα κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Όπως είπε είναι η πρώτη φορά που θα παίξει μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου. «Αν δεν παίζαμε μαζί, δεν θα βλεπόμασταν» είπε.

Δείτε το απόσπασμα

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckjwirti982h)



Ειδήσεις σήμερα:

Αποδυναμωμένος ο Τζόνσον - Δύο στους πέντε βουλευτές του θέλουν την αποπομπή του


Πόσα «voucher» θα δικαιούστε για αλλαγή POS, ταμειακών και ηλεκτρονικά τιμολόγια


Αυτοκτονία γυμναστή: Έτοιμη να καταθέσει η 50χρονη γυναίκα «αράχνη» - Ζητά άρση του τραπεζικού της απορρήτου


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης