Έρρικα Πρεζεράκου: «Δεν ήξερα ότι έχω τέτοια δύναμη μέσα μου»

Έρρικα Πρεζεράκου: «Δεν ήξερα ότι έχω τέτοια δύναμη μέσα μου»

Η γνωστή αθλήτρια μίλησε για τα δυσάρεστα βιώματα που σημάδεψαν τη ζωή της και τη δύναμη που δεν ήξερε ότι έχει μέσα της για να τα αντιμετωπίσει - Δείτε βίντεο

errika
Συνέντευξη παραχώρησε η Έρρικα Πρεζεράκου και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή της, την απώλεια της ανιψιάς της, αλλά και το ατύχημα που έζησε.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον», η γνωστή αθλήτρια δήλωσε: «Νιώθω ότι όλοι στη ζωή μας θα βιώσουμε σίγουρα προκλήσεις. Δεν υπάρχει άνθρωπος που θα περάσει όλη του τη ζωή χωρίς προκλήσεις».

«Αυτό που καταλαβαίνω μέσα στα χρόνια είναι ότι δεν είναι η πρόκληση αυτή καθ' αυτή που έχει σημασία, αλλά ο τρόπος που θα σταθούμε απέναντι σε αυτή. Αυτό είναι που μας βοηθάει να γίνουμε καλύτεροι, να πορευτούμε και να ζήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, που μπορεί ο καθένας», τόνισε η Έρρικα Πρεζεράκου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckjx5dxy7569)

Κλείσιμο
Δήλωσε μάλιστα, πως η ίδια δεν είχε καταλάβει το πόση δύναμη κρύβει μέσα της, πριν αντιμετωπίσει κάποια εμπόδια.

«Δεν ήξερα ότι έχω τέτοια δύναμη μέσα μου, αλλά νομίζω πως δεν είναι προσωπικό μου γνώρισμα. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε μέσα μας απίστευτη δύναμη και απλά καμιά φορά, έρχονται συγκυρίες και προκλήσεις που μας φέρνουν σε επαφή με αυτή. Δεν νιώθω δηλαδή, ότι είναι προσωπικό μου στοιχείο που δεν το έχει κανένας άλλος. Εύχομαι βέβαια να μην το ανακαλύψετε με τους τρόπους που το έχω ανακαλύψει εγώ, αλλά να πιστέψουμε σε αυτό», εξήγησε η αθλήτρια.

Τέλος, ανέφερε πως στη ζωή της έβαζε πάντα στόχους και της άρεσαν οι προκλήσεις και να της τυχαίνουν διαφορετικά πράγματα, όμως δεν περίμενε ποτέ ότι θα της τύχαινε κάτι που θα τη «βούλιαζε» έτσι.

«Συνεχώς στη ζωή μου, έβαζα στόχους και μου άρεσε να πετυχαίνω πράγματα, αλλά είναι διαφορετικό να σου τύχει μια πρόκληση η οποία μπορεί να σε κάνει πραγματικά να βουλιάξεις για πολύ καιρό μέσα και να μην μπορείς να βγεις από εκεί. Έχω πιάσει στο παρελθόν τον εαυτό μου να είναι σε αυτή τη λούπα της πρόκλησης και όχι σε αυτή που στρέφω πραγματικά, την προσοχή μου», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Αποδυναμωμένος ο Τζόνσον - Δύο στους πέντε βουλευτές του θέλουν την αποπομπή του


Πόσα «voucher» θα δικαιούστε για αλλαγή POS, ταμειακών και ηλεκτρονικά τιμολόγια


Αυτοκτονία γυμναστή: Έτοιμη να καταθέσει η 50χρονη γυναίκα «αράχνη» - Ζητά άρση του τραπεζικού της απορρήτου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης