Ο Τζόνι Ντεπ ξόδεψε 50 χιλιάδες λίρες σε ινδικό εστιατόριο

Ο Τζόνι Ντεπ ξόδεψε 50 χιλιάδες λίρες σε ινδικό εστιατόριο

Στην παρέα του βρισκόταν και ο Τζεφ Μπεκ, ενώ όπως ανέφεραν οι σερβιτόροι, ο σταρ άφησε ένα γενναίο φιλοδώρημα μετά το γεύμα του - «Αφιέρωσε πολύ χρόνο μιλώντας με το προσωπικό και με χαρά φωτογραφήθηκε μαζί τους», είπε ο διευθυντής - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

286009224_321775806800369_7410039654570794248_n
Ο Τζόνι Ντεπ απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες της Άμπερ Χερντ, περί ενδοοικογενειακής κακοποίησης και μετά τη δικαίωσή του στην πολύκροτη δικαστική διαμάχη φαίνεται να το γιορτάζει και με το παραπάνω.

Στην τελευταία του έξοδο μάλιστα, ο Ντεπ έκανε λογαριασμό 50 χιλιάδων λιρών σε ινδικό εστιατόριο, του Μπέρμιγχαμ, όπου και πήγε με μεγάλη παρέα, συμπεριλαμβανομένου και του Τζεφ Μπεκ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο 58χρονος ηθοποιός, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου έχει περιοδεία ο Μπεκ, συνάντησε μία μεγάλη παρέα από φίλους του, το βράδυ της Κυριακής. Η παρέα των περίπου 20 ατόμων απόλαυσε το ινδικό φαγητό που είχε προετοιμαστεί ειδικά για εκείνους, μαζί με κοκτέιλ και ροζ σαμπάνια.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Ντεπ άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους βρίσκονταν στο μαγαζί, στους οποίους μάλιστα αφιέρωσε πολύ χρόνο, όπως είπε και ο διευθυντής του εστιατορίου. Όσοι φωτογραφήθηκαν μαζί του, δημοσίευσαν στο Instagram τα στιγμιότυπα, τονίζοντας ποσο προσιτός και ευγενικός άνθρωπος είναι, ενώ δεν δίστασε να παίξει και με τα παιδιά που τον πλησίασαν.

Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες







285776232_715793749501563_4735817907742087280_n_2

Κλείσιμο
nte_


Ο Μοχάμεντ Χουσεΐν, διευθυντικό στέλεχος του συγκεκριμένου εστιατορίου, το οποίο μάλιστα θεωρείται ένα από τα κορυφαία του Ηνωμένου Βασιλείου, είπε στη MailOnline: «Είχαμε ένα ασυνήθιστο τηλεφώνημα την Κυριακή το απόγευμα, μαθαίνοντας ότι ο Τζόνι Ντεπ ήθελε να έρθει για φαγητό με φίλους. Ήμουν σοκαρισμένος στην αρχή, σκέφτηκα ότι μπορεί να ήταν ψέμα. Αλλά μετά έφτασε η ομάδα ασφαλείας του, έλεγξε το εστιατόριο και τους αφήσαμε να ελέγξουν όλο το μέρος γιατί ανησυχούσαμε ότι μπορεί να ενοχληθεί από άλλους πελάτες» 

«Ήταν ένας πολύ όμορφος, προσγειωμένος άντρας που περνούσε πολύ χρόνο μιλώντας με το προσωπικό, τους φίλους και την οικογένειά μας και ήταν με χαρά φωτογραφήθηκε μαζί τους. Δεν θα φανταζόσασταν ποτέ ότι ήταν τόσο μεγάλος σταρ. Είχε πολύ χρόνο για όλους μας», κατέληξε.

Ο Χολιγουντιανός σταρ συνόδευσε πριν από μερικές ημέρες τον Μπεκ στη σκηνή και φημολογείται, ότι μπορεί να ξανακάνει την έκπληξη, σε άλλη performance του.

Johnny Depp performs at Royal Albert Hall with Jeff Beck





Ειδήσεις σήμερα:

Πρόταση μομφής κατά του Μπόρις Τζόνσον - Μπορεί πραγματικά να «πέσει» ο πρωθυπουργός της Βρετανίας;

Βουλγαρία, Ρουμανία και Μαυροβούνιο έκλεισαν τον ενάεριο χώρο τους για τον Λαβρόφ - «Ο Satan 2 δεν θα ζητήσει άδεια πτήσης» απειλεί η Μόσχα

Μυστήριο για τον θάνατο του πρώην παίκτη του Πανιωνίου - Βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης