Μυστήριο για τον θάνατο του πρώην παίκτη του Πανιωνίου - Βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του

Μυστήριο για τον θάνατο του πρώην παίκτη του Πανιωνίου - Βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του

Ο Γκόραν Σάνκοβιτς που εργαζόταν σαν μεσίτης τα τελευταια χρόνια, πήγε σχολείο την κόρη του την Παρασκευή και στη συνέχεια εξαφανίστηκε - Εντοπίστηκε νεκρός μια μέρα μετά μέσα στο αυτοκίνητό του

sankovic
Μέσα στο αυτοκίνητο του, ένα λευκό Skoda Oktavia στέισον και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εντοπίστηκε νεκρός ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γκόραν Σάνκοβιτς το απόγευμα του Σαββάτου από αστυνομικούς της πόλης Τσέλιε της Σλοβενίας όπου διέμενε μόνιμα με την οικογένεια του.

Όπως έγινε γνωστό ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ακράτητου και του Πανιωνίου, αλλά και μεσίτης κατοικιών τα τελευταία χρόνια, το πρωί της Παρασκευής είχε φύγει με την κόρη του από το σπίτι τους, προκειμένου να την μεταφέρει στο σχολείο της. Από εκείνη την ώρα και μετά χάθηκαν τα ίχνη του με αποτέλεσμα όσες προσπάθειες κι αν έκαναν για τον εντοπισμό του οι δικοί του άνθρωποι, να μην φέρουν ουσιαστικό αποτέλεσμα, καθώς δεν απαντούσε στα προσωπικά του τηλέφωνα και κανένας δεν είχε δει το αυτοκίνητό του στα σημεία που σύχναζε.

Αμέσως ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές προκειμένου να ξεκινήσουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Στο alert που βγήκε στην συνέχεια, αναφερόταν πως ο πρώην ποδοσφαιριστής εξαφανίστηκε και πως την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη του φορούσε γκρι μπλουζάκι και γκριζοπράσινο παντελόνι. Επίσης γινόταν αναφορά στο επιβατικό αυτοκίνητο, λευκό στέισον μάρκας Skoda Octavia, καθώς και πως όποιος γνώριζε το παραμικρό, θα έπρεπε να καλέσει στο 113.

Για τον εντοπισμό του στήθηκε μια ολόκληρη επιχείρηση η οποία δεν κράτησε πάνω από ένα 24ωρο, καθώς ο πρώην παίκτης της Εθνικής Σλοβενίας Γκόραν Σάνκοβιτς εντοπίστηκε τελικά νεκρός το απόγευμα του Σαββάτου. Η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ώστε να ξεκινήσουν όλες οι απαραίτητες ιατροδικαστικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου του.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η ποδοσφαιρική ομάδα ΝΚ Τσέλιε, από όπου ο Σάνκοβιτς είχε ξεκινήσει την καριέρα του το 1996 έως το 2001.


Ειδήσεις σήμερα:

Καταθέτει η γυναίκα που «έδειξε» ο γυμναστής στο mail του - «Έστειλε ροζ βίντεο στο σχολείο της 17χρονης κόρης της» λέει ο δικηγόρος της

Βαρύ το κλίμα για Χάρι και Μέγκαν - Έφυγαν άρον άρον πριν ολοκληρωθεί το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ

Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι - Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης