Θοδωρής Μαραντίνης: «Το ζήτησαν και τα παιδιά, να είναι μισές μέρες με εμένα και μισές με τη μαμά τους»

Θοδωρής Μαραντίνης: «Το ζήτησαν και τα παιδιά, να είναι μισές μέρες με εμένα και μισές με τη μαμά τους»

«Τους έχουμε εξηγήσει επίσης ότι μπορεί να γραφτεί κάτι για τον μπαμπά και τη μαμά», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο τραγουδιστής - Δείτε το σχετικό απόσπασμα

marantiniss
Για τη σχέση που έχει με τα παιδιά του μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης στην πιο πρόσφατη τηλοπτική συνέντευξη που παραχώρησε. Ο τραγουδιστής, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Dot», αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στη συνεπιμέλεια με τη Σίσσυ Χρηστίδου, μετά το χωρισμό τους.

«Με τα παιδιά συζητάμε για την επικαιρότητα. Όταν το παιδί είναι στην εφηβεία δημιουργείται αυτόματα χάος. Στον μεγάλο μου γιο προσπαθώ από απόσταση να παρέχω δίχτυ ασφαλείας. Κάποια στιγμή τα παιδιά μου θα πάνε στον ψυχολόγο, δεν το γλιτώνουμε», είπε χιουμοριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Είναι μοιραίο το παιδί σου να έχει παράπονο από σένα.

Ο σκοπός ο δικός μου είναι να μην έχει πολλά. Από αρκετά νωρίς εξηγούσαμε στα παιδιά μας τι συμβαίνει με τη δημοσιότητά και τους εξηγούσαμε ότι δεν είμαστε κάτι ιδιαίτερο σε σχέση με τους άλλους.
Απλά ότι αυτό είναι κομμάτι της δουλειάς του μπαμπά και της μαμάς. Βάζουμε όριο στον κόσμο όταν είμαστε με τα παιδιά μας. Έχουμε εξηγήσει επίσης στα παιδιά ότι μπορεί να γραφτεί κάτι για τον μπαμπά και τη μαμά. Αν κάνεις μια νέα σχέση το παιδί πρέπει να το μάθει από σένα και όχι από τα εξώφυλλα».

Τέλος, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στη συνεπιμέλεια των παιδιών, λέγοντας ότι: «Εμείς το βρήκαμε εύκολα, αλλά το ζήτησαν και τα παιδιά, να είναι μισές μέρες με εμένα και μισές με τη μαμά τους».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cki37p1s5ry1)



Ειδήσεις σήμερα:

Γερμανία: 5 δισ. ευρώ κοστίζει η διακοπή εφοδιασμού της Gazprom Germania με φυσικό αέριο από τη Ρωσία

Σε ύφεση η φωτιά στη Βούλα - Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και εναέρια μέσα στο σημείο

Οι 5 αλλαγές - κριτήρια που καθορίζουν την πορεία των βάσεων


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης