Βασίλης Μίχας: «Δεν παράτησα το μόντελινγκ, απλά ακολούθησα τις εξελίξεις»

Βασίλης Μίχας: «Δεν παράτησα το μόντελινγκ, απλά ακολούθησα τις εξελίξεις»

Ο ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του στο μόντελινγκ και αναφέρθηκε επίσης, στον ρόλο του στη «Γη της Ελιάς»

mixas
Στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη ήταν σήμερα το μεσημέρι καλεσμένος ο Βασίλης Μίχας. Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην αγαπημένη σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» μίλησε για την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική αλλά και για τον ήρωα που υποδύεται.

Ο Βασίλης Μίχας στο παρελθόν είχε ασχοληθεί και με το modeling, κάτι που όπως δήλωσε έφτασε σε τέλμα. «Δεν τα παράτησα, απλά ακολούθησα τις εξελίξεις. Δεν φρέναρα τον εαυτό μου», εξήγησε.

Η υποκριτική μπήκε στο μυαλό του σχετικά καθυστερημένα, καθώς από τα επτά του χρόνια ήθελε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. «Έπαιζα καλά, ήμουν καλός, αλλά δεν με “πήγαινε”. Είχα ατυχήματα με τα γόνατα, τρία χειρουργεία, οπότε δεν μπορούσα να συνεχίσω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckghrr609bfl)
Κλείσιμο

Στο πρώτο του casting, όπως σχολίασε, πήγε με αέρα τον οποίο είχε κερδίσει από το modeling. «Αυτή η αυτοπεποίθηση που έδειξα εκείνη τη στιγμή τους άρεσε και έγινε η συνεργασία», είπε.

Για τη «Γη της ελιάς», ο Βασίλης Μίχας σχολίασε πως: «Το cast είναι ωραίο. Και οι μικροί σε ηλικία, τα νέα παιδιά έχουν ωραίες ενέργειες».

Ο Χρήστος, ο ήρωας που ενσαρκώνει, επιστρέφει από τον Καναδά ύστερα από 5 χρόνια και αγοράζει την ταβέρνα, ενώ όπως αποκάλυψε, η Μυρτάλη δεν θα απαρατήρητη από τα μάτια του. «Μέχρι στιγμής ερχόμαστε κοντά», δήλωσε, χωρίς να φανερώνει περισσότερα και συμπλήρωσε ότι: «Στον δεύτερο κύκλο θα ξεδιπλωθεί η ιστορία του Χρήστου».



Ειδήσεις σήμερα

Πώς δουλεύει η βιομηχανία των κλικ

Καιρός: Τριήμερο ζέστης με υψηλές θερμοκρασίες - Χαλάει ο καιρός την ερχόμενη εβδομάδα

Βουλγαρία: Φεύγουν οι Ουκρανοί πρόσφυγες διότι τους διώχνουν από τα ξενοδοχεία λόγω σεζόν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης